Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.2.2013 SOS Hockey x Skulls 3:4 (1:0, 1:1, 1:3)

18. 2. 2013

 

V loňském roce jsme utnuli sérii porážek a v divoké přestřelce zvítězili 11:9. To v pondělním utkání bylo branek o poznání méně. Není divu, když hokejky zkříží takové persóny jako Jágr, Reichel a Hejduk proti Dydymu, Chlupovi, Vénovi, Jonatánovi a jiným. Hodně vysoké tempo panovalo hned od počátku a my ač na tři lajny jsme místy měli co dělat vražedné tempo udýchat. Ani 30 hodinový přesun borců ze země javorového listu totiž nezanechal nejmenší stopy únavy!

Hochy jsme nechali pěkně namlsat vedením, ale ve famózní třetí třetině jsme opratě přitáhli a dali jasně ukázat kdo je v Hlinsku pánem, pane Jágr a spol. :-) Excelovala hlavně lajna vedená od třetí třetiny Waskou, což byl další mistrovský počin geniálního stratéga a kapitána a trenéra a prezidenta Fífy! Tento geniální tah se stal kanaďanům osudným, mistr Waskovič se ukázal jako mnohem elegantnější útočník nežli nesmlouvavý bek. Touto důvěrou se odvděčil sérií kvalitních gólových přihrávek a hlavně vítěznou trefou!

Nutno zdůraznit, co předcházelo brankovým dostihám na konci zápasu, byl to marný boj o procedění kvalitního brankáře. šance střídala šanci, tutovka tutovku a pan Jágr se nestačil divit co borci z rybníka umí! Naději na výsledek vykřesal v oslabení buldozer Milda, který svou trpělivou precizní tvrdou hrou ve vlastním oslabení ukázal, co my hlinečáci (i když někteří až z kamenice a jiných luhů) jsme zač. Další výstavní kousek přichystal tentokráte v přesilovce Fífa Filousovi. Dvakrát EF se prostě musí rovnat brance! Třetí kus zouřadoval Jonatán po spolupráci s již toliko opěvovaným Waskou a no a o vítězné brance jsem již hovořil. Sečteno a podtrženou kvalitním výkonem Dydyho je z toho vítězství 4:3! Hoši, děkujeme a zase přijeďte!!

 

27108_386503062081_56622132081_4727666_1440655_n.jpg