Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sklouznutí I.

8. 12. 2020
Včera jsme přesně po 65 dnech opět vyjeli na ledovou plochu! A pěkně z ostra!
Vládní kolo štěstí vytočilo pro amatérské sportovce počet povolených "sportovců" 10ks na stadionu a tak jsme se rozhodli sehrát velmi zajímavý vnitrotýmový duel 3 na 3 a na každé straně jeden borec na střídání! No a bylo to peklo, upřímně řečeno. Takové prodloužení neznají ani v NHL, kde se takto pokoušejí zaktraktivnit hru pro diváky. Škoda jen, že naše umění nebylo komu ukázat, snad se alespoň ledaři přes zamřížované okénko dívali a hltali naše kreace. Příště se pokusíme uspořádat mač třeba v supermarketu, kam lidi chodit můžou a třeba nám i někdo zatleská!
Zpátky ke hře, spravedlivý los vytvořil dva týmy. Tým oranžových, tedy těch co si přinesli obě varianty dresu s touhou si prostě zahrát hokej, v brance zachraňoval Kouzelník Standa Jílek a čtveřice Mak, Jířa, Matějda a Fífa. Tým bílých, tedy těch co si nepřinesli pro jistotu oranžový dres aby nemuseli hrát s Fífou a být tak detailněji lustrováni a bát se případného přesunu na farmu, hájil v brance Milan Neprůstřelný a v poli Princezna, Filous, Pošvajz a Miki.
Hned od úvodu jsme nasadili hodně, hodně, opravdu hodně vysoké tempo - které si mimochodem po 4 minutách hry začalo vybírat svou daň! Pak se hra zvolnila a začali padat branky, nejprve rovnoměrně na obě strany a to i přes mnohé zákroky obou chasníků v brance, později však přeci jen o fous více branek padlo za záda čaroděje i přes jeho nepřeberný výčet zázračných zákroků. Po šedesáti minutách hry jsme vypadali jako bychom celý den a celou noc přehazovali uhlí ze sklepa pana Klaboucha.
Ale hlavně, že jsme na ledě, takže pro velký úspěch v neděli znova!