Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zbrojení na play off

27. 12. 2016

Klíčový faktor je vždy brankář. Jak všichni víme, lepíme místo vzadu od samého počátku sezony. Berda si zlomil malíček a do konce ledna je mimo hru. Dobrá zpráva je, že David Ondráček je zdráv, dokonce odchytal zkusmo pár zápasů a definitivně jsme si tak mohli plácnout. Brankový čaroděj odchytal za HCS již 50 zápasů, vyhrál řadu zajímavých turnajů, nejen v tuzemsku :-) Jen ta placka ze Skutče mu schází.

 

Druhým koněm na soupisce je Jarda Kadlec, spoluzakladatel HCS, vítěz ligy z roku 2009. Rovněž účastník řady turnajů včetně toho posledního, New Yorského, odkud si dovezl zlato! Za HCS odehrál borec s 99 na zádech 181 zápasů a ačkoli bodově za svým bratrem mírně zaostává, jeho nasazení a zápal je pověstný. Inu, čísla nejsou vždy všechno!

  

Třetím do party je David Kopecký, persona, kterou netřeba představovat. Zlatý hoch z roku 2009 a nerozlučné Ráďovo dvojče, spolu s Michalem Kadlecem tehdá tvořili kreativní lajnu, která doposud nebyla překonána. David odehrál za HCS 79 zápasů s obdivuhodnou bilancí 71 branek a 60 asistencí.