Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK08: HC Skulls Hlinsko vs. Budislav 4:4

19. 1. 2008

19.1.2008 HC SKULLS HLINSKO x BUDISLAV 4:4

 

střelci: Chaloupka F , Vašek, Kopecký, Dahlberg

vyloučení: 2:2

 

sestava: Řezníček - Kadlec J, Mudroch; Vacek, Picka - Vrána, Chaloupka F, Dahlberg; Kopecký, Černý, Kadlec M; Vašek, Ročňák

 

 

    Další ranní utkání, mnozí z nás si ještě protírali oči na střídačce a už jsme prohrávali 1-0, nedorozumění v obraně znamenalo přesnou přihrávku na soupeřovi hole, kteří toho dokázali využít. Ale ani tento gól nás nijak nerozhodil, v poklidu jsme dřímali na střídačce a bruslení se věnovali jen zlehka.

    O vyrovnání stavu ještě v prvé třetině se postaral Davča Kopecký, který naskočil na led co by šestý hráč při signalizované výhodě. Sprintujícího Kopečáka si všiml Jarin, který z poza soupeřovi klece poslal přesný pas na hokejku a Kopymu už nedalo moc práce dopravit svižnou střelou puk pod víko.. 1-1. Začali jsme se probouzet a konečně i trochu sehrávat.

    Jenže do vedení šli opět hosté, kteří opět využili zaváhání naší obrany a po druhé dostali na hokejku přesný pas od našich beků...1-2. Pak následovala rychlá smršť dvou gólů v rozmezí 5 minut. Při jedné z akcí v našem obraném pásmu zustal nepokrytý hráč před Michalem, střelou po zemi mezi betony zvyšoval na 1-3. Aby toho nebylo málo, prakticky ihned po brance jsme dostali na 1-4, to už bylo celkem dost. Naštěstí pro nás skončila první třetina..

    Na střídačce jsme rozebrali, kdo co v pátek večer dělal :) abychom nemysleli na výsledek utkání. Před zahájením druhé části hry jsme si prostě a jednoduše řekli že to srovnáme..

    Hned naše třetí střídání bylo úspěšné, po prohráné buly v našem obraném pásmu natáhl Fífa klacek a přehodil soupeřovu hokejku přesně na lopatu Dády, ten šikovně fotbalově zpracoval touš a vrátil ho Fífovi, než se všichni na ledě probrali, uhánělo trio Dáda, Fífa a Véna samo na soupeřovic brankáře. Fífa ale nikomu puk nepůjčil a blafákem do bekhendu snížil na 2-4. Hned v dalším střídání dokonale využil zmatku v soupeřově obraném pásmu Christer, získal puk u mantinelu, sjel si ke kruhu a střelou překonal brankáře 3-4. Od té doby jsme začali hrát hokej a soupeře prakticky k ničemu nepustili. Zbavili jsme se únavy a zrychlili bruselní, výsledkem bylo vyrovnání. Ráďa si pohrál s několika obránci a poslal přesný pas na Vénu, který tváří v tvář prázdné kleci uspěl...4-4. Tak skončila rozdílná druhá třetina..

    Ve třetí části hry jsme si tvořili jednu šanci za druhou, ale bohužel puk do branky se nám nepodařilo dostat. Snad jen jedna akce vystihující celé dráma. 30 vteřin do konce, a na soupeřovu klec se řítí Kadli s Fífou, na poprvé zkouší Kadli přihrávku na volného Fífu - neúspěšně. Několik vteřin po této akci se odehrála akce jako přes kopírák, na rozdíl od akce předešle se Kadlimu podařilo obelstít beka, bohužel si nevšiml opět volně čekajícího Fífy před klecí a zkusil štěstí..neúspěšně.. snad si to budoucí střelec schovává na play off..

.