Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK08: HC Skulls Hlinsko vs. Řepníky 6:2

17. 2. 2008

17.2.2008 HC SKULLS HLINSKO x ŘEPNÍKY 6:2

 

střelci: Chaloupka F 3x, Kopecký 2x, Černý

vyloučení: 2:3

 

sestava: Ducheček - Vacek, Slavík; Pavlík, Chaloupka P; Kadlec J, Mudroch - Vrána, Chaloupka F, Picka; Kopecký, Černý, Kadlec M; Stárek, Ročňák, Matras

 

 

  
  
   Opět brzké ráno, opět po lehčí kalbě, opět nevyspalí a opět Řepníky. Do utkání nás nastoupilo 15. Naše početní výhoda se projevila jak v herním projevu tak na výsledku.

   Klid do naší hry vnesl Ráďa, který po přihrávce od Kadliho prostřelil hostujícího brankáře, 1-0. Následovala pak naše první přesilovka, kterou jsme bleskově využili, střelu Aleše Picka dorazil do branky Fífa 2-0. Další branku pak vstřelil David Kopecký, ten překonal bezmocného brankáře střelou z mezikruží 3-0.

   Druhá třetina začala nejprv snížením na 3-1, ale to bylo na dlouhou dobu vše co soupeř předvedl. Nepustili jsme je disciplinovanou hrou k ničemu. Do tříbrankového vedení poslal domácí Fífa, který zužitkoval pas od Ondry a střelou z vrchu kruhu z otočky prostřelil brankáře, 4-1. Trochu jsme zvolnili hru a šetřili síly na večerní utkání které nás ještě čekalo.

   V poslední části hry se nejprve prosadil opět David Kopecký, střelou pod víko zvýšil na 5-1. Vysoké vedení a bezpečný náskok nás ukolébal, a tak musel přijít trest. Nedůrazu před brankou Sováka využili hosté ke snížení na 5-2. Konečnou podobu výsledku 6-2 dal Fífa, který ve druhé přesilovce tečoval střelu Honzy Vacka od modré.

   Toto vítězství nám pravděpodobně zajistilo účast v play off, navíc jsme využili dvě přesilovky ze tří, což je také velký úspěch. Za týden nás čekají Hostovice