Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK08: Hostovice vs. HC Skulls Hlinsko 8:8

23. 2. 2008

23.2.2008 HOSTOVICE x HC SKULLS HLINSKO 8:8  

 

střelci: Matras 3x, Kopecký 2x, Chaloupka F 2x, Slavík

vyloučení: 2:3

 

sestava: Ducheček - Chaloupka F, Mudroch; Vacek, Slavík - Stárek, Vrána, Dahlberg; Kopecký, Matras, Kadlec M

 

 

  
  
   Poprvé v letošní sezóně jsme se před utkáním sešli v menším počtu než 9 hráčů. Utkání jsme zahajovali v 8 lidech, což se neprojevilo zprvu na výsledku. Do utkání jsme vstoupili rázně a brzy jsme vedli 1-3, když se střelecky 2x prosadil Ládin a jednou David. V první třetině bylo ale pískáno trestné střílení a tak výsledek po první části hry byl 2-3. Navíc se probudil Havry a dorazil. S sebou přivezl i vercajk pro Kadliho, čímž se počet hráčů zvýšil na 10, na post beka se tak přesunul Fífa.

   Pomalu jsme se rozkoukávali. Bohužel svůj den se nevybral ani Sovi, náš druhý bránkář. Co chvíli se otáčel za svá záda a lovil jeden puk za druhým. Na řadu přišlo i druhé trestné střílení a tak jsme zhruba v polovině prohrávali 5-3. Jen díky dobré formě Ládina a Davida jsme se stále drželi ve hře, každý přidal po gólu a tak byl stav po druhé třetine 7-5.

   Utkání se hrálo ve velmi vlažném tempu a hokeji se předvedená hra opravdu podobala jen velmi vzdáleně, spíše vůbec. Ve třetí třetině nás vzpružil kuriozní gól Fífy, který dloubáčkem ze středu hřiště zaskočil domácího brankáře, následoval neuvěřitelný forčeking od Ondry Slavíka a vyrovnání na 7-7. Hostovice nám však znova odskočili na 8-5. Zbývala poslední minuta, hra byla opět v obraném pásmu Hostovic, Kadli se rozjížděl po kruhu, jeho pas na Davida však skončil u Fífy, který neváhal a švihem poslal puk do sítě 8-8.

   Remíza nám zajistila play off, výkon bídný, produktivita dobrá, do play off máme na čem makat..