Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK08: Štěpánov vs. HC Skulls Hlinsko 3:2

27. 1. 2008

27.1.2008 ŠTĚPÁNOV x HC SKULLS HLINSKO 3:2

 

střelci: Chaloupka F , Vrána

vyloučení: 4:6

 

sestava: Řezníček - Chaloupka P, Pavlík; Vacek, Slavík - Vrána, Chaloupka F, Dahlberg; Kopecký, Černý, Kadlec M; Matras, Vojanec, Zmeškal

 

 

    Opět ranní utkání a opět těžký soupeř. Mnoho hráčů bylo po sobotní noci řádně nevyspalí. Nás 14 hokejistů nastřádalo zhruba 30 hodin spánku dohromady, což bylo znát především na hře jednotlivých formací.

    Štěpánov nás od začátku začal tlačit a ukázal nám, že se v rukavičkách hrát nebude. Tvrdá hra nám vůbec nevadila, s přehledm jsme se s ní vyrovnali. Do vedení nás dostal Havry, jehož golfovému zakončení předcházela střela Fífy, ketrý trefil brankáře do masky, ten však ihned rozehrál, což byl důvod proč sudí neodpískal zásah do masky. Ležící touš bleskurychle sebral Christer a předložil krásný pas právě Havrymu. 1-0. Vedení nás mile překvapilo. Do konce třetiny jsme ho udrželi.

   Druhá třetina začala velmi dobře pro náš mančaft. Krásný pas od Christera zužitkoval při úniku Fífa, střelou po ruce po ledě poslal Skulláky do dvou brankového vedeni. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Brankové šance byli na obou stranách. Ještě jednou měl pak do konce třetiny Fífa možnost samostatného úniku, ale bekhendovou střelou po ledě minul těsně soupeřovic klec.

   Třetí část hry jsme zahájili opatrně, jsa si vědomi tenkého vedení a nebezpečnosti Štěpánovských protiútoků. Bohužel po jednom nedorozumění v obraném pásmu se podařilo domácím snížit 1-2. Zuby nehty jsme se drželi tenkého vedení, ale to se nám stalo osudným, v 85. minutě jsme vyfasovali vyrovnávací branku. Bylo jasné, že vzhledem k postavení našeho i soupeřovic mužstva v tabulce, remíza nic neřeší. V posledních minutách jsme si vytvořili pár šancí, ale doplatili jsme na fyzyčku a sebekázeň, když jsme minutu před koncem byli posláni do čtyř. Bohužel přesilovku spolu se závěrečnou sirénou využili domácí bez chyby....2-3...Míšovi propadl puk mezi betony po teči jednoho z volných útočníku před naší brankou...

    Chceme-li si zachovat naději na play off, nezbývá nám než vyhrát poslední tři utkání. Určitš nebude od věci, když každý z nás v rámci možností zapracuje na kondičce, abysme měli dostatek sil na vysněné play off.. Hoši, sobota bude patřit nám!!!