Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.12.2008 - 9:00 - Skulls vs. Proseč 4:0

14. 12. 2008

14.12.2008 - 9:00 - Skulls vs. Proseč 4:0

   

 

branky a nahrávky: Chaloupka F (Kadlec M), Slavík (Kopecký), Kopecký (Černý), Vrána

 

vyloučení: 0   

  

sestava: Řezníček - Pavlík, Chaloupka P; Picka, Slavík; Vacek, Kadlec J - Stárek, Chaloupka F, Fiala; Kopecký, Černý, Kadlec M; Vrána M, Ročňák

 

hvězda zápasu: Michal Řezníček (nejlepší hráč)

 

   V neúplné sestavě jsme se v nedělním dopoledni sešli na skutečském zimním stadionu. Chyběl nám centr třetí řady, tedy Sedlák. Nezbylo než se bez něj obejít a sáhnout na loni tolik oblíbené třetinové pravidlo dvou hráčů. Proseč nastoupila na led v kompletní sestavě.

   První třetina započala nezvykle náporem hostí, kteří nás tlačili a tvořili si šance jako na běžícím pásu. Naše těžké nohy se jen stěží nutily do pohybu. Proseč zkrátka a dobře ovládla led a nás držel jen Dydy. Kupili jsme chyby v rozehrávce i v útoku. Prostě nám nešlo vůbec nic. Naštěstí útoky hostí nebyli přesné a navíc v kase stál Dydy. 

   Druhá část hry již byla o jiném týmu Skulls. Výkon se stupňoval a my se postupně přesunuli z obranného pásma do útočného, tam jsem působili prakticky po celý zbytek hry. Ale gĺ stále nikde. Mnhoho tutovek vykryl vynikjící gólman Proseče. Lehce nervozní jsme začali být, když rozhodčí oznámili přestávku před poslední třetinou. Stav 0:0 byl pro nás hrozivý. Nechtěli jsme ztratit body a tak jsme zmobilizovali všechny síly a šli do boje. 

   Třetí třetina patřila nám! Nehnuli jsme se z útočného pásma. Gól visel ve vzduchu, bylo jen otázkou ky spadne a zda vůbec do té správné sítě. Neboť naše útoky byli kontrovány rychlímy brejky soupeře. Odpovědnost za zápas na sebe poprvé v sezoně vzal kapitán, zužitkoval bravurní pas od Kadliho, který prosšel mezi bruslemi všech přítomných a přistál Fífovi přímo na lopatě. Ten zblízka propálil gólmana, 1-0. Extáze radosti byla umocněna v následujícím střídání, když David objel branku a naservíroval puk na zlatém podnosu Ondrovi na modrou, dělová rána z oného místa slavila úspěch, 2-0. Rozjeli jsme se do nejvyšších obrátek. Výsledkem byl gól Pepíka, který sudí pro posunutí branky neuznal. To nás rozzuřilo natolik, že jsme zvýšeným výkonem Blue line při přesilovce vsítili Davidem regulérní gól, 3-0. Tečku za bojovným utkáním udělal Havry, objel vše a pak zasunul mezi betony, 4-0, siréna, konec.... Zápas měl jednoznačnou hvězdu, a to Dydyho, nebýt jeho tak jsme nevyhráli 4-0 a projeli to nejmíň s desítkou na kontě!