Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.2.2009 - 7:15 - Proseč vs. Skulls 2:8

14. 2. 2009

14.2.2009 - 7:15 - Proseč vs. Skulls 2:8 

 

 

branky a nahrávky: Rector (Dahlberg, Chaloupka F), Ročňák (Chlada, Pavlík), Rector, Černý (Pavlík), Vojanec (Kopecký, Černý), Pavlík (Chlada, Ročňák), Chaloupka F (Picka), Černý (Vojanec, Picka)

 

vyloučení: Kopecký (podražení) 2, Picka (hákování) 2 

  

sestava: Ducheček - Picka, Kadlec J; Chaloupka P, Pavlík; Vacek, Slavík - Rector, Chaloupka F, Dahlberg; Kopecký, Černý, Vojanec; Zmeškal, Chlada, Ročňák

 

hvězda zápasu: Lukáš Pavlík (nejlepší hráč) 

 

           

           

           

           Již před sedmou hodinou ranní jsme se museli sejít, abychom stihli úvodní vhazovaní od čtvrt na osum. V tomto předposledním zápase nám šlo už jen o potvrzení 1. místa po základní části, bez ohledu na dohrávku s Hostovicemi. Protože nepřijel Havry, neměli jsme na rozbruselní ani puky, což se projevilo na herní kvalitě, inu bez pořádného rozbruslení se pořádný hokej hrát nedá. 

            V zápase jsme ihned od prvních minut prohrávali 1:0. Proseč na nás nastoupila, soupeři dojížděli všechny puky a bojovali o každičkou píď ledu. Naštěstí se včas chytila naše skórovací mašina j ménem Koudy, dvěma brankami otočil zcela vývoj utkání. Začali jsme konečně střílet branky. A když se trefil Kašpárek, bylo všem jasné, že tenhle zápas už neprohrajeme.

            Je pravda, že z naší strany nešlo ani o hokej, ale o jakousi plácanou, která neměla hlavu ani patu. Už podruhé v sezóně se nám stalo, že i přes nepřesvědčivý výkon dokážeme střílet branky, což je vlastně dobře pro nás!

            Ve středu nás ještě čeká zápas s Hostovicemi, kde už o nic nepůjde, proto doufám, že i zápas bude spíše příjemným zpestřením středečního večera.