Jdi na obsah Jdi na menu
 


23.12.2008 - 20:45 - Skulls vs. Chlumětín 7:3

23. 12. 2008

23.12.2008 - 20:45 - Skulls vs. Chlumětín 7:3

   

 

branky a nahrávky: Chlada (Chaloupka F, Kadlec M), Chaloupka F (Chlada), Chlada (Kadlec M, Chaloupka F), Černý (Vojanec), Kadlec M (Černý, Vrána M), Vrána M, Vojanec (Vrána M)

 

vyloučení: Kadlec M (faul loktem) 2, Chlada (hrubost) 2

  

sestava: Řezníček - Pavlík, Chaloupka P; Mudroch, Slavík - Chlada, Chaloupka F, Kadlec M; Vojanec, Černý, Vrána M

   

hvězda zápasu: Ondřej Slavík (nejlepší hráč)

 

   Okleštěná sestava sestavená z nouze předvedla o sobotním večeru, proč vedeme tabulku nereligy ve Skutči. Před zápasem jsme s obtížemi poskládali sestavu a hleděli vstříc zápasu, který měl určit míru pohody Vánoc u Chlumětína a u nás. V loni jsme dostali na svátky nakládačku my, letos jsme chtěli vrátit nadílku i s úroky, což se nám podařillo.

   Ihned po zahájení se hra započala odehrávat v naší obranné třetine, dle předpokladů. Protože Chlumětín přijel v nabité sestavě a jeho síla byla patrná. Předzápasové předpoklady se vypnili do puntíku, když šel zhruba v polovině třetiny Chlumětín do vedení. Dydy neměl s touto nechytatelnou střelou do víka šanci. Paradoxně tato branka nás nabudila k neuvěřitelnému výkonu. Obrana se semkla a nepustila po zbytek utkání Chlumětín do vážnějších šancí. navíc útok nejen, že byl nebezpečný v útoku, ale poctivě a rychle se vracel do obrany. Hra se postupně dostala do naší režie. Netrvalo dlouho a dočkali jsme se vyrovnání, o které se postaral Sedlák po souhře Kadliho a Fífy. Netrvalo dlouho a vývoj utkání jsme otočili úplně, to si zase naopak na Sedlákovu přihrávku sjel Fífa a se štěstím Vaníčka v brance Chlumětína překonal, 2-1. 

   Soupeři se ještě podařilo vyrovnat, ale to byla poslední dramatická chvilka. Pak jsme na ledě úřadovali již jen my. Do vedení nás dostal Kadli a s definitvním potvrzením přispěchal znovu Sedlák, jenž dělovkou z kruhů překonal branku hostů podruhé. Když se pak ještě po úniku prosadil antibiotiky nabitý Rádek, bylo to už 5-2. Smolnou tečí se Chlumětín dostal na dosah, 5-3. Jenže my máme Havryho, který odehrál zápas rovněž ve formě sobě vlastní. Jeho osobité solo zakončené jak jinak než blafákem znamenalo vedení 6-3. Ke konci zápasu ještě předvedl Kuba Vojanců svoje umění. Nejdříve se nadvakrát neprosadil, ani po souhře s Fífou, ale jeho důraz přeci jen napotřetí slavil úspěch, 7-3.  

   Sehráli jsme fantastický zápas, kdy jsme sobě jasně dokázali, že umíme odehrát zápas bez větších opor, ve slabším počtu. Pochválit se musíme všichni, disciplinovaný výkon potvrzen dobrou muškou nám přinesl 2 důležité body!