Jdi na obsah Jdi na menu
 


28.10.2008 - 19:45 - Sokol vs. Skulls 6:2

28. 10. 2008

28.10.2008 - 19:45 - Sokol vs. Skulls 6:2

   

 

branky a nahrávky: Vrána M (bez asistence), Vrána J (bez asistence)

 

vyloučení: Šikl (hákování) 2, Krčil (nedovolené bránění) 2, Vrána J (nafilmovaný pád) 2   

  

sestava: Řezníček - Pavlík, Chaloupka P; Mudroch, Krčil; Šikl, Picka - Zmeškal, Chaloupka F, Vašek; Vrána M, Plachý, Vrána J; Ročňák, Černý, Chlada

 

hvězda zápasu: rozhodčí

 

  

            Úvod letošního ročníku hlinecké neregistrované je pro nás smolný. Ve dvou ze tří odehraných zápasů jsme byli lepším týmem, to nám je ale plat prtné, když nám nepadají góly. Noří se snad lebky do herní krize? Doufejme, že ne. Za všechny zajímavé monety utkání bych vybral asi dva, ty nejlépe vystihují naše herní nedostatky.

         Za stavu 3:2 pro Sokolíky se v rohu obranného pásma střetl Havran starší a Sokol Vavroušek. Nijak zajímavý střet, nebyl ani ostrý a zákeřný. Ale naše hráče asi vyvedl z míry natolik, že přestali hrát a koukali na soupeře, jak dopravuje absoltně bez problémů kotouč na kasy.

        Další zajimý moment přišel v oslabení, kdy Fífa nabil Vénovi. Situaci dva na nikoho vyřešili bravůrně, střelou přímo do brankáře.

        Tak to asi tak vše k utkání, které si z naší strany nezasluhuje ani komentář. Je vidět, že zaběhnuté a otřepané, my jsme na sebe zvyklí a chceme hrát spolu, nefunguje. Proto se sestava asi pěkně promíchá do dalších utkání. Musíme naší hru osvěžit, již za tři dny hostíme ve Skutči opět Ostrov, máme jim co vracet.