Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.2.2009 - 9:00 - Skulls vs. Řepníky 14:7

8. 2. 2009

8.2.2009 - 9:00 - Skulls vs. Řepníky 14:7 

 

 

branky a nahrávky: Rector (Fiala), Kadlec M (Kopecký), Vrána M (Fiala), Rector (Mudroch, Pavlík), Kopecký (Kadlec M, Černý), Zmeškal (Vrána J), Kadlec M (Černý, Kopecký), Vrána J (Vrána M), Fiala (Chaloupka F), Kadlec M (Kopecký), Černý (Kopecký, Vacek), Picka (Zmeškal), Rector (Chaloupka F), Chaloupka F (Rector)

 

vyloučení: Pavlík (podražení) 2, Kopecký (podražení) 2 

  

sestava: Kučera - Picka, Pavlík, Mudroch, Vacek, Slavík - Rector, Chaloupka F, Fiala; Kopecký, Černý, Kadlec M; Vrána M, Zmeškal, Vrána J

 

hvězda zápasu: Jody Rector (nejlepší hráč) 

 

           

           

           

           V neděli ráno nás po nevydařeném představení v Hlinsku čekal poslední tým tabulky, Řepníky. Nálada v kabině byla po ránu vynikající, sestava téměř kompletní až na jednoho beka, tak se nebylo čemu divit, že jsme šli na led optimisticky naladěni, doufajíce v příjemný hokejový zážitek.

            Naši branku hájil Jirka Kučera z Poličky, poněvadž oba naši strážci brány byli mimo hru, Dydy kvůli způsobenému zranění a Sova kvůli již dříve naplánovaným soukromým akcím. Utkání se rozjelo z naší strany ve velmi svižném tempu. Po první vstřelené brance za Skulls pokračoval Jody ve skórování i ve Skutči. Skóre otevřel již v 5. minutě. Pak nás brankostroj nabral na obrátkách a zhruba po 15 minutách jsme vedli 7:0.

            Rychle vybudovaný vysoký náskok nám pak umožnil zkoušet si různé herní fintičky. Útoky rozjížděli i beci a tak se nebylo proč divit, když po jednom takovém výletě byl jeden hráč soupeře opomenut na modré čáře, nájezd sám na brankáře využil a stanovil skóre první třetiny na 7:1.

            Ve druhé třetině, kdy již nebylo prakticky o co hrát jsme dále pokračovali v tréninku a přidali ještě 2 branky. Pak se ale chyby při rozehrávce dopustil Kašpárek a dovolil opět soupeři snížit na 9:2. Ve druhé části hry bylo proti nám poprvé v sezóně nařízeno trestné střílení, ale Jirka v brance byl neoblomný. O zakulacení skóre se postaral Kadli, který prvním hattrickem v sezóně stanovil účet našich branek po dvou třetinách na 10, poslední slovo v prostřední části hry měli Řepníky. Dvakrát během jednoho střídání proklouzli za naši obranu útočníci ve žlutém.

            V poslední třetině jsme přidali ještě 4 branky. Stejně jako v druhé části hry bylo i v poslední třetině nařízeno proti nám tretsné střílení, vynikající Jirka ho ale opět zneškodnil. Tak za zmínku zajisté stojí výlet Džejára až před branku soupeře, když už nevěděl co s pukem, poslal ho přímo mezi nohy brankáře. Zhruba deset minut před koncem přišla Koudyho chvíle, akci dva na jednoho  nezakončil Fífa střelou jako vždy, ale nečekaně přihrál a tak se i Koudy mohl radovat z hattricku. O poslední branku utkání se stejně jako minule postaral Fífa, ihned po vstřelené brance si s Koudym po buly narazil, projel až do pásma a skóroval. V posledních minutách jsme nabídly ještě tři šance na snížení, které Řepníky bezezbytku využili.

            Hvězdou utkání byl vyhlášen Koudy, který si to za svůj první a jistě ne poslední hattrick u nás jistě zaslouží.