Jdi na obsah Jdi na menu
 


13.11.2010 - HC Otradov x HC Skulls Hlinsko 1:5

13. 11. 2010

HC Ostrov x SKULLS 1:5 (0:2, 1:1, 0:2)

B: Špaček (Černý), Zdražil (Málek), Morávek (Málek), Dahlberg (Chaloupka F), Málek (Zdražil)

 

Vyloučení: 5:6, využití 0:0, v oslabení 0:1, za Skulls: Zdražil (hákování) 2, Chaloupka P (podražení) 2, Vacek (hrubost) 2, Slavík (podražení) 2, Zárybnický (hrubost) 2, Chaloupka F (podražení) 2  

Hvězda utkání: Michal Dydy Řezníček 

 

Sestava: Řezníček - Ducheček M, Chaloupka P, Chaloupka F, Kadlec, Dahlberg; Málek, Zárybnický, Zdražil, Slavík, Morávek; Čechal, Mudroch, Černý, Vacek, Špaček 

 

   V sobotu se proti sobě sešli dvě nabuzená mužstva. Obě v plné síle tedy se třemi pětkami. Nervozita šla velmi brzo stranou, několik šancí hned v úvodu naznačilo, že by se mohl zápas vydařit. Otradov se v první třetině dostal do několika slibných příležitostí, chybějící zápasové tempo bylo znát, proto se jejich šance minuly účinkem. To my jsme se svými pokusy byli účinější. Nejprve Ráďa prokličkoval hřištěm a předložil na chlup stejnou přihrávku jako před týdnem Chlupovi, tentokráte doktorovi Špačkovi, 1-0. Gól nás povzbudil k vyšší aktivitě a ještě do konce třetiny jsme zvýšili Davidem na 2-0.

   Otradovští byli jasně vychýleni, místo hry se spíše věnovali verdiktům rozhodčího a diskuzí o pravidlech LH. Ve druhé části hry se o hokeji ani mluvit nedalo. Přetahovaná o puk ve středním pásmu, několik vyloučených na obou stranách a dvě branky spravedlivě rozdělené na obě strany. V druhém intermezzu jsme tak ani neměli nad čím diskutovat, pohodlné dvoubrankové vedení a tak jsme v krásném sobotním teplém odpoledni rozjímali na střídačce a hltali hřejivé paprsky pronikající střechou. Jiní se slunili přimo na ledové ploše. Jakobychom věděli, že nás již nic namahavého nečeká.

   V poslední třetině jsme přidali v oslabení branku, ta definitvně Otradov zlomila. A když pak ještě Kuba sobecky v akci 2 na 1 nepřihrál, ale bekhendem zavěsil, bylo jasné, že body jsou doma. Hokejově se utkání příliš nevydařilo, jak řekl časoměřič po utkání, moc ste toho nepředvedli a Otradov ještě míň. Naštěstí pro nás jsme se zabývali střílením gólů, což nám docela šlo.