Jdi na obsah Jdi na menu
 


20.11.2010 - Žraloci x HC Skulls Hlinsko 7:3

20. 11. 2010

Žraloci x SKULLS 7:3

B: Dahlberg (Chaloupka F, Morávek), Ducheček M (Zdražil, Vacek), Morávek (Ducheček M)

 

Vyloučení: 2:2, využití 0:0, v oslabení 0:0, za Skulls: Vojík (podražení) 2, Vojík (podražení) 2

    

Hvězda utkání: Filip Morávek

 

Sestava: Ducheček Z - Ducheček M, Vojík, Chaloupka F, Pavlík, Dahlberg; Morávek, Vacek, Zdražil, Ducheček M, Stárek 

 

   Šijeme si z ostudy kabát. V Hlinsku budeme tímhle tempem brzy na chvostu ligy. Se Žraloky jsme hráli vcelku vyrovnanou partii, a dlouho drželi těsný stav.  

   Opět nám ujel začátek utkání, je to už takový náš standart, nejprve začít prohrávat a pak začít hrát. Nejinak tomu bylo v sobotu večer, díky skutečskému spoluhráči Kubovi jsme prohrávali už 2:0, pak jsme zvedli hozenou rukavici. Při závaru před brankou se sice Fífovi nepodařilo na 4x dorazit touš za záda gólmana, naštěstí pro něj se před brankou zjevil Christer a Fífův problém vyřešil, 2:1. Zahnali jsme žraloky na mělčinu, ucítili jsme svoji šanci, ale bohužel v tomto momentu jsme si sami zasadili ránu, puk vyhozený z pozabranky se odrazil Yagovi o brusle přímo za bratrova záda, 3:1.

   Branku Yago ale odčinil, pěknou akcí, kdy se zjevil sám před brankářem, z úhlu pěkně do vzdálenějšího rohu to poslal jako profík, 3:2. Žraloci nesložili zbraně, naopak, dobře si spočítali, o co v tomto zápase jde. Poražený se bude mrskat na ocase ligy! Vypadalo to, jako by nás tento fakt nezajímal. Žraloci nám nasázeli za 10 minut 4 fíky a bylo dohráno!