Jdi na obsah Jdi na menu
 


23.1.2011 - HC SKulls Hlinsko x Radioaktivita Hostovice 2:4

24. 1. 2011

SKULLS x Radioatkivita Hostovice 2:4 (1:2, 0:1, 1:1)

 

B: Morávek (Chlada J), Morávek (Ducheček M) 

 

Vyloučení: 4:2, využití 0:0, v oslabení 0:0, za Skulls: Slavík(podražení) 2, Špaček (krosček) 2, Šikl (podražení) 2, Chaloupka F (faul loktem) 2  

 

Hvězda utkání: Filip Morávek

   

Sestava: Řezníček - Chlada J, Chaloupka P, Chaloupka F, Chlada L, Zdražil, Slavík, Jehlička, Špaček, Vacek, Morávek, Ducheček M, Černý, Šikl, Pavlík 

   

  

   S blížícím se play off se nám začíná více a více nedařit. Lépe řečeno, když už zahrajeme parádní hokej, tak spotřebujeme asi tak 40 střel na dva fíky a to je žalostně málo. Včera to byl stejný zápas jako ten poslední v Hlinsku. Soupeře prakticky nepustíme z pásma, co střídání to tlak v pásmu a spousta střel, ale nic z toho. V takové situaci stačí soupeři párkrát ujet a na studeného Dydyho vyslat nějakou tu šmudlu. 

    Ale pěkně popořádku. Utkání jsme nastarovali dvěma pěknými šancemi hned v prvním střídání. Hned v tom druhém se nám podařilo vsítit vedoucí branku. Filip dostal parádní pas ze zadu a bekhendovou střelou překonal brankáře. Po vstřelené brance jsme ještě více ožili a valili jednu útočnou vlnu za druhou. Hostovice trpělivě čekali na to svoje, to jest rychlý brejk. Ještě v první třetině se jim jejich taktika vyplatila dvakrát. Při druhém gólu se Dydy neudržel a ještě před zakončením se poroučel k zemi nohama napřed. Doufejme, že si vše špatné vybral.

    Ve druhé třetině jsme opět pokračovali ve stejném tempu se stejnou kadencí. Ale co naplat, čistě vyhrané buly v obraném pásmu na našeho beka znamenalo, že Hostovice opět ujeli a zvýšili na 1-3. My byli málem na ručník.

    Ve třetí části jsme nejprvě opět z brejku dostali na 1-4, to když se zapomněli obránci v útočném pásmu. Z úporného souvislého tlaku se nám podařilo opět Filipem alespoň jednou skórovat, to aby konečné skóre nebylo tak kruté. Je škoda zápasu, který jsme jasně ovládali. Nic, hraje se na vstřelené branky a ne na střely nebo tak. Prostě nám Hostovice dali solidní lekci z produktivity a nasazení.