Jdi na obsah Jdi na menu
 


30.1.2011 - HC Budislav x HC Skulls Hlinsko 5:4

31. 1. 2011

HC Budislav x SKULLS 5:4 (0:1, 2:1, 3:2)

 

B: Málek, Černý (Málek), Málek (Ducheček, Černý), Ducheček (Málek, Černý) 

 

Vyloučení: 3:2, využití 0:1, v oslabení 0:0, za Skulls: Vacek (hákování) 2, Málek (hrubost) 2  

  

Hvězda utkání: Kuba Málek, ó jak jsme postrádali střelce...

  

   

Sestava: Řezníček - Chaloupka P, Chaloupka F, Chlada L, Slavík, Vacek, Morávek, Ducheček M, Černý, Chlada J, Málek 

   

  

   Smůla, smůla, třikrát smůla. V neděli brzo ráno jsme nastoupili plni optimismu do utkání s Budislaví. Poměrně rychle jsme se díky Kubovi dostali do vedení. Ve druhé třetině jsme dokonce odskočili na 2:0. Ale soupeř se rval statečně jako my a ještě do konce druhé části srovnal krok.

    Všechno podstatné se odehrálo v poslední třetině. Nejprve se Budislav dostala do vedení 3:2. Po této brance se nám začali vybavovat všechny poslední zápasy, které měli podobný průběh. Naději na parádní výsledek nám dal opět Kuba s Radkem, kteří hráli opravdu na hvězdičku. Nejprve srovnali na 3:3 a v témže střídání zdatně jim sekundující Yago poslal Skulls do vedení. Ale nic netrvá věčně jak se říká... Po prohraném buly v obranném pásmu "domácí" srovnali. Čas neúprosně běžel a nám bylo jasné, že musíme opravdu bojovat alespoň o bod, zbývala pouhá minutka a vhazování v útočném pásmu. Naše nepřesná rozehrávka a vyhození Budislavi, které rychle dojíždějí a chytají ještě před červenou. Oba naši obránci dělali co mohli, první střele z úhlu zabránili, když položili obě těla, ale na dorážejícího útočníka již byli krátcí.

    Hodně mě to připomnělo náš finálový zápas z roku 2008, kdy jsme s Budislaví hráli nachlup stejný zápas se stejným průběhem. Již podruhé nás bílo-zelení poučili, že hokej se hrajem do poslední sekundy...