Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.2.2011 - HC Skulls Hlinsko x HC Ostrov 8:2

5. 2. 2011

SKULLS x HC Ostrov 8:2 (1:0, 5:1, 2:1)

 

B: Dahlberg (Mudroch, Chaloupka F), Dahlberg (Chaloupka F, Kadlec), Dahlberg (Picka, Mudroch), Málek (Jehlička, Černý), Dahlberg (Picka, Chaloupka F), Málek (Picka, Černý), Kadlec (Chaloupka F, Dahlberg), Dahlberg (Chaloupka F, Kadlec) 

 

Vyloučení: 5:2, využití 0:0, v oslabení 0:0, za Skulls: Chaloupka F (příliš mnoho hráčů na ledě) 2, Černý (podražení) 2, Kadlec (podražení) 2, Černý (nesp.chování) 2, Morávek (příliš mnoho hráčů na ledě) 2 

  

Hvězda utkání: Christer Dahlberg, 4 měsíční hokejový půst z něj učinil hladovou šelmu  

   

Sestava: Zahálka - Chaloupka F, Morávek, Černý, Málek, Jehlička, Kadlec, Dahlberg, Pavlík, Mudroch, Picka 

   

  

   Tak smůlu jsme snad zlomili. Hned od úvodu jsme se na Ostrov vrhli jako by šlo o životní zápas. Jedna akce za druhou. Dobře jsme si pokryli známé hráčské esa Ostrova a tím zlikvidovali jejich útočné naděje.

    Úvodní třetinu jsme hráli bez branek až do 22. minuty, kdy jsme se konečně trefili, vyhrané buly čistě na Můcu, střela od modré a Christerova hbitá dorážka znamená uvolňující gól. Nutno vyzdvihnout nově složeného útoku Jehlička - Černý - Málek, tato formace zamotávala hlavu celé obranné pětici, bylo až s podivem, že se nepostarali o úvodní branku právě oni.

    To hlavní přišlo až ve druhé části. Christer se pěkně rozmlsal, díky přesným pasům od Džejára, najížděl sám na Albiho v každém střídání. Zhruba po pěti minutách hry začal pálit ostrými. Po kompletaci čistého hattricku dal prostor i ostatním a tak se prosadila i druhá lajna, Kuba Málek jakožto ostřílený kanonýr se postaral o dva zásahy. Po druhé třetině svítilo neuvěřitelné skóre 6:1 pro nás.

     Poslední část se dohrávala spíše z povinnosti, i tak jsme přidali ještě dvě branky a dovršili tak těžké KO pro Ostrov. Zdá se, že jsme nabrali správný kurz před play off. Ještě tak kdyby se konečně trefil Fífa, opět tutovky zazdil, anebo byl vychytán. Když brankáře překonal, trefil jednou ranou dvě tyčky. Kdy se ten kluk trefí.... asi si to schovává na důležité momenty. Vyzdvihnout bych pak chtěl celé mužstvo, šlapali jsme jako za starých časů. Džejár se opět našel, jeho přesné pasy na modrou krmili naše útočné výpady. Nekompromisní Muca zase nikoho nenechal přd brankovištěm v klidu. Druhá obranná dvojice Morávek - Pavlík předvedla hodně vysoký standart jako vždy. Oba útoky si tvořili šance, tvořili hru..inu radost pohledět. Doufejme, že vzrůstající formu potvrdíme i v posledním utkání základní části proti Chlumětínu.