Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.11.2010 - HC Skulls Hlinsko x HC Ostrov 6:6

7. 11. 2010

SKULLS x HC Ostrov 6:6 (2:2, 2:2, 2:2)

B: Černý (Morávek), Dahlberg (Chlada L), Dahlberg (Špaček, Chaloupka F), Málek (Špaček), Chaloupka F (Chlada L, Dahlberg), Málek (Zdražil, Špaček) 

Vyloučení: 5:1, využití 1:1, v oslabení 0:0, za Skulls: Špaček (hákování) 2, Picka (podražení) 2, Pavlík (podražení) 2, Chaloupka F (podražení) 2, Morávek (nesp. chování) 2+10  

Hvězda utkání: Steve Belzner  

 

Sestava: Ducheček Z - Chlada L, Chlada J, Chaloupka F, Ducheček M, Dahlberg; Málek, Picka, Zdražil, Slavík, Špaček; Chaloupka P, Pavlík, Černý, Kadlec, Morávek 

 

   Hodně nabuzení jsme byli před zápasem s loňským mistrem. Možná i proto se nám podařilo dostat se poprvé v letošní sezóně do vedení a to hned dvoubrankového. Avšak Ostrov teda spíš Chladič nejprve skóroval rukou do vlastní sítě, 2:1 a pak se už chytnul i Ostrov a tak po první třetině 2:2. 

   Ostrov hrozil nebezpečnými výpady zejména díky 2 hráčům (10 a 55), jejich brejky byly dosti rychlé a tak anši obránci a Sova měli opravdu plné ruce práce. Krom hbitých protiútoků si však Ostrov oproti nám nedokázal vytvořil souvislý tlak a to i přes velký počet přesilovek. Pravidelně jsme chodili do vedení, ale hosté se vždy včas dotáhli.

   Na po čátku poslední části hry se dokonce vývoj otočil a Ostrov se dostal do vedení. Jenže my jsme dokázali opět z našeho tlaku vytěžit dvě branky a držet otěže zápasu. Už jsme si plácali po zádech za cenné vítěztsví, když v předposlední minutě ujel opět rychlonožka s číslem 10 a srovnal na konečných 6:6. Škoda bodu, ale na druhou stranu, utkání mělo grády a hrál se myslím si opravdu pohledný hokej.