Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.2.2011 - HC Panthers x HC Skulls Hlinsko 4:6

9. 2. 2011

 HC Pantheři x SKULLS 4:6

B: Čechal (Dahlberg, Chaloupka F), Mudroch (Stárek, Vašek), Vašek (Mudroch, Čechal), Chaloupka F (Čechal, Picka), Chaloupka F (Dahlberg, Chlada J), Chaloupka F (Čechal, Picka)

      

Vyloučení: 0:0   

   

Sestava: Řezníček, Chlada J, Chaloupka F, Dahlberg, Čechal, Vašek, Morávek, Pavlík, Mudroch, Stárek, Picka 

   

   Po minulém vzájemném zápase v nás byla velká naděje, že bychom výsledek mohli zopakovat. V šatně jsme si řekli co a jak, Véna nás všechny teoreticky poučil a šli jsme na led. Nemilá zpráva z druhé strany nás nerozhodila, není rozhodčí, takže jako již po několikáté, hrajeme s píšťalkou ze střídačky.  

    Hned od úvodu hrajeme s Pantherama vyrovnanou partii, nedarujeme jim ani píď ledu zadarmo. Ještě štěstí, že bratři kočkové nebyli opět oba, pro změnu přišel pouze David a ten nám před zápasem sliboval odvetu :) Jenže, z prvního závaru před brankou těžíme první branku. Na poslední chvíli povolaný Renďa se ujímá touše a posílá ho tam kam patří... 1-0. V následujícím střídání se rozhodla předvést svůj um lajna Muca - Véna - Karel. A koncert to byl famózní, ťukec jak někde z extraligy a vedeme 2-0.

     Pak si sice vybíráme slabší chvilku, kdy Pantheři skórují, respektive puk se otřel o Džejárovo rameno a skončil za Dydym. No nevadí. Další útok, Muca překvapivě předsouvá pozemní přihrávku a vybízí Vénu ke skórování. S takovým pasem by si neporadilo snad jen děcko, smekám Muca... vedem 3-1. Pantheři jsou na hadr, páč nás je všude plno. Ale zajímavým událostem není konec..

    Druhá půlka utkání patřila zcela jistě duu Čechal - Chaloupka. Renek dostává brilantní pas od Aldy, místo skórování předsouvá Fífovi, který po ledě z boku prostřeluje gólmana domácích 4-1. Pár minutek nato leze Fífa opět na led, posilněn opojným pocitem ze skórování, který více jak dva měsíce neznal, vrhá se do útoku, přebírá Christerovu přihrávku, objíždí beka a na kruhu pálí zápěstím, k překvapení všech končí kotouč v síti, 5-1. Poslední tečku udělal opět Fífa. Parádně rozheraný útok v obranném pásmu zakončuje René luxusním pasem před kasu, kde Fífa hned z první pálí mezi nohy, 6-1.

     Kdo nebyl neuvěří, ale opravdu je to tak... Z bývalo nějakých deset patnáct minut do konce, tak jsme si dovolili luxus zvolnit tempo. Což dovolilo Kočkám drobnou korekci utkání...