Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČTVRTFINÁLE 2: Radioaktivita Hostovice x HC Skulls Hlinsko 2:4

28. 2. 2011

 

Radioaktivita Hostovice x SKULLS 2:4 (0:1, 0:1, 2:2)

 

B: Málek (Černý), Picka (Černý, Málek), Černý (Slavík), Málek

    

Vyloučení: 3:4, využití 0:0, v oslabení 0:0, za Skulls: Chaloupka P (držení) 2, Chlada J (PMHNL) 2, Chaloupka P (hrubost) 2, Morávek (hrubost) 2  

      

Sestava: Řezníček - Chaloupka F, Dahlberg, Čechal, Špaček, Morávek, Chaloupka P, Slavík, Picka, Vacek, Pavlík, Málek, Černý, Chlada J 

   

  

   Už nikdy víc k obědu knedlíky, nota bene když se hraje. První dvě třetiny nepatřili k nejpohlednějším a nejsvižnějším. Ačkoli se hrál druhý zápas play off, na ledě to chvílemi připomínalo veřejné bruslení. Ani my ani Hostovice jsme se nedokázali dostat do kloudného tempa.  

    Oproti minulému utkání, byl náš rozjezd zcela vlažný a tomu odpovídalo i tempo utkání. Vinou zranění a marodek nám chybělo pár hráčů základní sestavy o to více jsme měli ale fanoušků na tribuně a ne ledajakých. Troufám si říci, že jsme asi zatím jediným týmem ve skutečské lize, který se může pyšnot kanadským fanklubem :-) Ale zpět k utkání, oboustranné oťukávání zakončil ve 20. minutě Kuba ve Fífových bruslích, Ráďovo tančení s pukem a obránci za brankou zakončil střelou z metru, 1:0.

     Druhá část připomínala na chlup tu první, jen branky jsme se dočkali podstatně dříve, v půlde třetiny zavěsil mazácky Džejár pod víko a rozehřál tak hlouček kanaďanů na tribuně parádní jízdou na kanoii. Za zmínku stojí ještě Christerův gól do posunuté klece, následný trestňák zůstal  bez využití. Stále 2:0. Už jsme se viděli v semifinále a jak to tak bývá ještě více jsme zvlažněli. To byla chyba..

    V poslední části jsme se báli o výsledek i postup. Hostovice se během dvou minut vrátili do utkání, nejprve snížení a v následném střídání dokonce vyrovnali. Dosti v nás hrklo, protože jsme měli na paměti poslední třetinu z minulého zápasu, kdy se kluci od Pardubic rozjeli a téměř nás z pásma nepustili. Že to tak nedopadlo můžeme děkovat Ráďovi, ketrý v následném střídání  poslal naše barvy bekhendovou dorážkou opět do vedení. To už jsme si pečlivě hlídali. Když pak minutu před koncem uklidil Kuba puk do prázdné klece na 4:2, bylo jasno.. Po čtvrté v řadě si zahrajeme o jednu z medailí.

    Shrnuli jednou větou celé čtvrtfinále, myslímk si, že jsme s Hostovicema zahráli dobrý hokej v duchu fair play a ukázali nejen divákům ale i rozhodčím, že i důležité zápasy sezóny se dají hrát bez zbytečných emocí... Sláva vítězům a čest poraženým!