Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.2. Skulls x Hostovice 1:3 (1:1, 0:1, 0:1)

11. 2. 2012

 HC Skulls Hlinsko x HC Radioaktivita Hostovice 1:3 (1:1, 0:1, 0:1)

 

  

branky a nahrávky: Fiala J (Kadlec, Černý)

  

vyloučení: 4:3, využití 0:3, v oslabení 0:0, Fiala (vražení) 2, Chlada Jiří (podražení) 2, Mudroch (hrubost) 2, Ducheček (sekání) 2

    

sestava: Řezníček - Picka, Mudroch, Chlada Jiří, Slavík - Chaloupka F, Fiala J, Chaloupka P, Málek, Chlada Jan, Kadlec, Ducheček, Černý, Morávek

  

Boj o naděj na play off vyvrcholila utkáním s Hostovicemi. V ospalém mrazivém sobotním ránu se scházíme v počtu 14 kusů na duel o naději. Bohužel jsme se museli dnes obejít bez Lukáše Pošvice a Miloše Fialu. Filous Morávků si navíc dal na čas a přijel o 20 minut pozdě. Ale my jsme na improvizaci tak nějak zařízení..

Zahajujeme tedy v neúplném sestavení. I tak si tvoříme šance, stejně tak jako Hosotvice. Hraje se nahoru a dolu. A i když se hraje asi nejdůležitější utkání sezóny, hraje se otevřeně, díky tomu má utkání patřičný náboj. Zhruba po deseti minutách hry se dočkáváme branky. Skvěle rozehranou partii zakončuje dorážkou Pepík. Ten samý muž je ale po několika dalších minutách opět hlavním aktérem další branky. Bohužel do naší sítě. Vyloučen za vražení na hrazení si odpykává dvouminutovku. Oslabení hrajeme slušně ale na jeho samotném konci tečuje nešťastně do vlastní sítě Muca střelu z mezikruží. Bohužel začínáme znova..tedy až po přestávce.  

Druhé dějství jsme se rohodli vzít do svých rukou a jít štěstíčku naproti. Tvoříme si spoustu šancí a rychlým střídáním zvyšujeme tempo hry. Branky se ale nedočkáme dokonce nabídnuté trestné střílení Pepík nezužitkuje, naopak Hostovičtí využijí opět přesilovku, tentokráte se po vyraženém puku nejrychleji zorientuje dorážející útočník soupeře. I nadále se snažíme držet tempo hry. Tvorbu šancí na obou stranách přeruší drobná šarvátka, kterou sudí zlikviduje už v zárodku. Zpět se tedy věnujeme hokeji. Marně dobýváme svatyní hostí.

Do třetí části dáváme Filouse k Ráďovi a Pepíkovi. Tato změna je dosti znát. Ale brankář Hostovic je k nepřekonání. Na druhou stranu je třeba vyseknout poklonu i Dydymu, který kryje pokusy soupeře. Hřebíček do bleděmodré rakve obdržujeme opět v oslabení. Ondra Slavíků sice zachycuje rozehrávku na naší modré, puk se mu ale zamotal mezi nohama a než se obr z obrany zorientuje, mrštný štírek v černém puk sbírá, ujíždí, střílí a skóruje. V závěru se pokoušíme o nemožné, ale bezúspěšně..

Je dobojováno. Zápas ztrácíme vlastní nedisciplinovaností. Soupeř využil nabídnuté přesilové hry. My nikoliv. Hrál se opravdu krásný hokej hoden důležitosti jaké toto utkání mělo. Čtyřka pro play off je známá, nezbývá než popřát hodně štěstí soupeřům a nám dohrát dvě utkání sezóny se ctí.