Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.11. Budislav x Skulls 4:3 (3:0, 0:3, 1:0)

13. 11. 2011

  HC Budislav x HC Skulls Hlinsko 4:3 (3:0, 0:3, 1:0)

 

  

branky a nahrávky: Černý (Fiala J, Fiala M), Černý (Morávek), Ducheček M (Chaloupka P, Chaloupka F) 

  

vyloučení: 4:5, využití 1:0, Morávek (2 min.) nedovolené bránění,  Fiala M (2 min.) hákování, Řezníček (2 min.) podražení, Černý (2 min.) příliš mnoho hráčů na ledě, Mudroch (2 min.) zdržování hry

  

sestava: Řezníček - Picka, Mudroch, Ducheček M, Chlada J - Chaloupka F, Málek, Morávek, Chlada Jan, Macháček, Chaloupka P, Fiala M, Fiala J, Černý

  

Prakticky v plné palbě a na tři lajny, poprvé v letošní sezóně! Dydy dorazil na led mezi prvními a my ho tak mohli rozehřát na provozní teplotu! Vše nasvědčovalo tomu, že bychom mohli sehrát kvalitní partii. 

  

Naděje na pěkný výsledek vzala za své již po pěti minutách, ačkoli nás soupeř nijak nepřehrával, hrubicí v rozehrávce jsme nabídli na stříbrném podnosu únik na Dydyho 1-0. Pro nás ale tato situace není nijak neznámá, je skoro tradicí, že se probereme až po pár obdržených brankách. Zanedlouho jsme však předvedli další dokonalou minelu, teda spíš školáckou chybu v obraně a soupeři tak darovali možnost druhé vážnější příležitosti, a ani podruhé se Budislav nemýlila, 2-0. Třetinu hrůzy pak Budislav dokonala před zvoněním, 3-0.

  

Do druhé části hry jsme vlétli s odhodláním dostat se do utkání, narozdíl od prvé části jsme to byli my, kteří zatápěli v obraném pásmu! Prvního většího závaru využil Ráďa po sourozeneckém ofenzivním napadání bratří Fialových, 3-1 a jsme v utkání! Netrvalo dlouho a v podobné situaci se Ráďa ocitá podruhé, tentokráte dostává z poza branky pas od Filouse a asi na pošesté překonává brankáře domácích. Po vstřelené brance jsme vystupňovali tempo na maximum a po dalším kolotoči v pásmu vyrovnáváme. Fífa vybojoval puk za brankou, posunul na bráchu a ten na Yaga, 3-3. Do konce třetiny máme ještě pár dobrých šancí, ale gólman soupeře se již chytá.

  

Ve třetí třetině je hra otevřená na obě strany, hraje se rychlý svižný a celkem  pohledný hokej, určitě náš nejlepší v letošní sezóně! Ve zhruba 20. minutě přichází zlomový okamžik celého utkání, puk v obraném pásmu, bojuje se na levé polovině pásma, první střelu brankář vyráží před sebe a přitom padá, odražený kotouč zachytí sjíždějící Fífa, už už vidí vedoucí branku utkání, posílá puk na prázdnou bránu asi ze dvou metru a ... a míjí. Z následného brejku pak Budislav skóruje a přetahuje jazýček vah na svou stranu. Ve zbývajících minutách si tvoříme tlak a šanci, ale bez úspěchu, jiskřička naděje ještě je v poslední přesilovce, ihned z buly vyhazují hráči Budislavi puk mimo hřiště a fasují další dvě minuty, jenže časomíra běží, soupeř se hádá a rozhodčí tíhu okamžiku neustojí a tak místo poslední minuty hry 3-6 (naše hra bez brankáře) koukáme bezmocně ze střídačky na grotesku v podání Budislavi a rozhodčího... Je dobojováno, nejspíš bychom tu branku stejně nedali, ale i tak.. takto pohledné utkání si takový konec nezasloužilo!