Jdi na obsah Jdi na menu
 


15.1. Proseč x Skulls 2:9 (1:2, 1:3, 0:4)

15. 1. 2012

 HC Proseč x HC Skulls Hlinsko 2:9 (1:2, 1:3, 0:4)

 

  

branky a nahrávky: Pošvic (Mudroch), Pošvic (Chlada Jiří), Málek (Pošvic), Morávek (Chaloupka F), Málek (Chlada Jan, Pošvic), Chaloupka F (Slavík, Dahlberg), Špaček (Fiala J, Vacek), Málek (Fiala M), Pošvic (Málek)

  

vyloučení: 3:1, využití 0:0, v oslabení 0:0, Slavík (zdržování hry) 2

    

sestava: Řezníček - Vacek, Slavík, Mudroch, Chlada Jiří - Chaloupka F, Morávek, Dahlberg, Málek, Chlada Jan, Pošvic, Špaček, Fiala M, Fiala J

  

Povzbuzeni posledním vystoupením ve Skutči jsme se v hodně nezvyklou dobu sešli na zimáku. Sestava byla víceméně stejná. Pouze chyběl Ráďa, kterého nahradil Špáča a Jarin, místo něj naskočil Christer. Útoky měly opět svoji sílu již podle jmen.   

Do utkání jsme ale nevlétli, spíše vlažně vkročili. Proseč se sice v úvodních 10 minutách nedostala dál než za vlastní modrou, ale gól jsme nedali. Změna nastala až když Lukáš Pošvic proměnil první únik, následně z buly zopakvoal totéž a my jsme během minuty vedli 2:0. Místo navyšování skóre jsme se ale záhadně zasekli a dovolili Proseči skórovat. 

V druhé části utkání jsme se již začali více projevovat. Klid do našich mušek vnesl háčkovaným sólem Kuba. Pak se na buly sklonil Fífa, přisunul na Filouse a ten zasunul. 4:1 a pohoda... Přesně tohot momentu ale opět Proseč využila, naší pohody, a snížila tak na dvoubrankový rozdíl. Naštěstí byl opět při chuti Kuba, parádní akci Honzy a Lukáše zakončil v místa kam se sluší.

Třetí třetina už patřila jen a jen nám. Nejprve hned v prvním střídání skóroval parádní tečí i Fífa. Po něm chladnokrevně vymetl pavučinu Špágr. Poslední dvě branky patřili duu Kuba - Lukáš. Každy zkompletoval hattrick a bylo!