Jdi na obsah Jdi na menu
 


19.11. Skulls x Hostovice 2:7 (0:2, 2:3, 0:2)

26. 11. 2011

 HC Skulls Hlinsko x Radioaktivita Hostovice 2:7 (0:2, 2:3, 0:2)

 

  

branky a nahrávky: Černý (Šikl, Málek), Málek (Picka, Mudroch)

  

vyloučení: 4:4, využití 2:1, Málek (2 min.) vražení, Macháček (2 min.) podražení, Chlada (2 min.) podražení, Pavlík (2 min.) držení, Chlada (10 min.) osbní trest

    

sestava: Šourek - Mudroch, Pavlík, Slavík, Picka - Chaloupka F, Dahlberg, Chlada L, Špaček, Macháček, Chaloupka P, Černý, Málek, Šikl

  

První ranní utkání letošní sezóny, kupodivu jsme se sešli včas a dobře naladění. Jenže už při rozbruslení na nás padla deka a my se pohybovali jako mátohy, na ruhé straně jezdili jako hladoví predátoři kluci z Hostovic. V první třetině to z počátku vypadalo na vyrovnanou partii, šance na obou stranách, ale trošku větší aktivita na straně hostí. Po dvou nevyužitých tutovkách přišel první trest, střelu od modré sice náhradník za Dydyho a Sováka viděl, nicméně puk nelapil. Po této brance naše aktivita upadla. Za nedlouho po školácké chybce v rozehrávce to bylo 2:0 pro Hostovice. 

    

O první přestávce jsme se dlouho povídali o utkání s Budislaví, kde jsme prohrávali už 3:0 a dostali se zpět do utkání. Jako by nás tam nahoře někdo vyslyšel... Sice nás hoši v černém nejprve od modré opět pozdravili, 0:3! Ale pak jsme dokonale využili přesilovku! Faul na Ondru Slavíka, který tímto utkání dohrál a jel na šití, ztrestal nejprv Ráďa po parádní kombinaci, druhou branku v téže přesilovce přidal ranou do víka Kuba! Ó jak bylo veselo, ale jen do dalšího střídání, po mele před naší brankou puk doskákal až do sítě.. No a byli jsme zpět v letargii.. Hostovice jezdili a školil nás snad ze všech základních hokejových dovedností. Na konci 2. třetiny bylo skóre už 2:5!

    

Utkání spíše dohráváme a snažíme se nedostat ještě víc! Nebruslíme a do akce se nehrneme, naproti tomu Radioaktivita byla všude... Nakonec jsme vyfasovali ještě 2 branky navrch. V poslední minutě máme sice nečekaně možnost úniku, ale Fífa v rozhodujícím okamžiku nedává... Stav 2:7 vydržel až do konce. Utrpěli jsme debakl po zásluze. Hostovice byli o třídu lepší! Ve druhém kole jim máme co vracet!