Jdi na obsah Jdi na menu
 


29.1. Budislav x Skulls 5:5 (2:4, 1:0, 2:1)

30. 1. 2012

 HC Budislav x HC Skulls Hlinsko 5:5 (2:4, 1:0, 2:1)

 

  

branky a nahrávky: Chlada Jan (Málek, Morávek), Špaček (Černý, Šikl), Málek (Morávek, Chlada Jan), Málek (Chlada Jan, Šikl), Málek (Chaloupka P, Morávek)

  

vyloučení: 2:2, využití 0:1, v oslabení 0:0, Slavík (podražení) 2, Chlada L (sekání) 2

    

sestava: Řezníček - Vacek, Slavík, Šikl, Chaloupka P - Chaloupka F, Dahlberg, Chlada L, Morávek, Málek, Fiala M, Černý, Chlada Jan, Špaček

  

Lídr tabulky letos body nerozdává. Toho jsme si před utkáním byli vědomi. Hned od počátku jsme tedy nasadili tempo, jenže Budislav v pouhých sedmi lidech rovněž. Gól jsme sice vstřelili jako první, ale Budislav kontrovala velmi záhy. V divoké první třetině jsme nakonec díky dvoum Kubovým brejkům  v poslední dvouminutovce vydřeli vedení 4:2. Nutno dodat, že nám dlouho trvalo než jsme se ze silného tlaku domácích vymanili.

Druhá část byla o dost vyrovnanější. Bylo hodně znát, že soupeři pomalu docházel dech. My jsme ale bohužel solidárně tempo nezvyšovali. Méně branek ale atraktivitě na hokeji neubralo. Hrálo se i přes pomalejší tempo čistě, poměrně svižně a se spoustou šancí na obou stranách. 

Do poslední části jsme vstupovali s jednobrankovým vedením a nadějí na dvoubodový zisk. Naše naděje stoupli o to více, když Kuba v přesilovce zakončil Chlupovu střelu a zvýšil na 5:3! Tento stav trval zhruba do dvacáté minuty. Budislav snížila na rozdíl branky, když jsme si nepohlídali volného dorážejícího útočníka. Stále jsme ale měli jednu branku k dobru. Už už to vypadalo na dva body, když v předposlední minutě skóruje Budislav, opět volný hráč u brány a je hotovo... Je to již takový náš nešvar vypouštět utkání s dobrým výsledkem..vzpomeňme Budislav v prvním kole, Štěpánov, Chlumětín... tam všude jsme o bod či dva přišli v samém závěru utkání.. Bod nás o toršku blíže přisunul ke čtvrté příčce, jakou cenu bude mít se dozvíme na konci února..