Jdi na obsah Jdi na menu
 


29.10. Otradov x Skulls 3:7 (1:2, 0:2, 2:3)

29. 10. 2011

  HC Otradov x HC Skulls Hlinsko 3:7 (1:2, 0:2, 2:3)

 

  

branky a nahrávky: Chaloupka F (Slavík, Dahlberg), Málek (Chlada Jan, Macháček), Málek (Chlada Jan, Morávek), Málek (Macháček, Mudroch), Chlada Jan (Morávek, Málek), Málek (Macháček, Chlada Jan), Málek (Vacek) 

  

vyloučení: 0:3, využití 0:0, Slavík (2 min.) hákování,  Slavík (2 min.) zdržování hry, Mudroch (2 min.) podražení

  

sestava: Řezníček - Vacek, Slavík, Mudroch, Macháček - Chaloupka F, Málek, Morávek, Dahlberg, Kadlec, Chlada Jan

  

Nervozní ale optimisticky naladění jsme se sešli dnes ráno na zimáku ve Skutči. Naše řady poprvé rozšířila nová tvář, Honza Chlada a tak jsme doufali, že se před posilou vytáhneme a popereme se o další body. Nikdo nic výjmečně nezapomněl, teda kromě Filouse Morávka, který se zapomněl doma v posteli a přijel až na druhou třetinu. Takže začínáme v devíti! 

  

Až do sedmnácté minuty se celkem na ledě nic nedělo, my šetřili síly, moc nejezdili a vyhlíželi Filouse, který právě dobíha na zimák s báglem na zádach. Jeho příchod jakoby nás uvolnil. Vrháme se do první vážnějsí akce a hned skórujeme, poskakující kotouč před brankářem domácích posílá Fífa tam kam patří. Jenže to nakopolo i Otradov, který z obdobné situace vyrovnává. Jenže do konce zbývají nějaké ty vteřinky, které stačí Kubovi k prvnímu dnešnímu zářezu. V signalizované výhodě objíždí branku a bekhendem posílá kotouč mezi nohy bezmocného brankáře.

  

Druhou třetinu zahajujeme již s Filousem, ten se rozkouká, pošle perfektní pas na Honzu a ten bekhendovou žabkou posílá Kubu do brejku, ten se střelou pod víko nemílí. Hattrick Kuba dokonává o pár minut déle, zhruba v polovině třetiny, tentokrát ho k úniku vyzývá Machy, a to už vedeme 4:1. Třetinu celkem kontrolujeme, kupodivu jezdíme a tvoříme si šance.

 

  

Do poslední části vstupujeme s vedením o 3 branky a snahou nepustit Otradov k ničemu. Jako první stvrzuje naše odhodlání Honza Chlada, nová posila přebírá parádní žabku od Filouse a střelou nad beton zvyšuje vedení na 5:1. Jenže v ten moment jakoby jsme vypnuli motory a nechali Otradov hrát. Ten sice vaři v naší třetině, ale v gól svůj záme ne a ne převrátit. A tak bere puk Machy a elegantním bekhendem zasouvá za Dydyho záda.. i to se někdy v hokeji stává. Otradov tedy snižuje a ještě přidává na aktivitě. Svoji asi pětiminutovou aktivitu stvrzuje gólem, který tentokráte dáva sice sám ale s notným přispěním Mucka, který špatnou rozehrávkou pouští Otradov do brejku. Stav 5:3, my se začínáme bát o výsledek. Svůj den má ale Kuba, ten žádné drama nepřipouští... Machy odpracoval svoji chybu a posílá Kubu opět do brejku, ten se samozřejmě nemílí, 6:3. konečnou tečku dává Kuba asi 7 vteřin před koncem, kdy doráží Honzovu akci.

  

Máme dva body, slušný výsledek, Kuba se skvěle rozstřílel a nová posila se ukázala, že bude co platná... Co víc si přát..