Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.12. Jenišovice x Skulls 6:3 (2:2, 2:1, 2:0)

3. 12. 2011

  HC Sokol Jenišovice x HC Skulls Hlinsko 6:3 (2:2, 2:1, 2:0)

 

  

branky a nahrávky: Pošvic (Málek, Vacek), Pošvic (Málek, Chaloupka F), Macháček (Chaloupka P, Mudroch)

  

vyloučení: 4:10, využití 2:0, Pošvic (krosček) 2, Mudroch (příliš mnoho hráčů na ledě) 2, Málek (podražení) 2, Chlada J (zdržování hry) 2, Vacek (hákování) 2, Pošvic (nesportovní chování) 10, Ducheček M (hákování) 2, Mudroch (krosček) 2, Vacek (podražení) 2, Chaloupka P (hrubost) 2

    

sestava: Řezníček - Mudroch, Chlada J, Vacek, Macháček - Chaloupka F, Dahlberg, Ducheček M, Chaloupka P, Málek, Pošvic

  

Dlouhé čekání na Dydyho jsme si zpestřili debatním kroužkem na ledě. Téma bylo jasné, na ledové ploše se to hemžilo červenou barvou Jenišovic. Soupeř byl na sobotní utkání přichystán v nejvyšším možném počtu. 

    

Do první třetiny jsme vlétli nečekaně zprudka, hned v prvním střídání jsme si vytvořili dvě slibné šance, nutno dodat, že soupeř v tomto ohledu nezaostával. Zdálo se, že se sehraje kvalitní utkání. Další střídání už bylo už brankové. Po druhé v letošní sezóně střílíme úvodní branku, Honza Vacků posílá po prknech na Kubu a ten předkládá ideální pas na Pošviho, 1-0. Utkání dostává grády. Jenišovice po obdržené brance ožívájí a posíláají první pořádný pozdrav na Dydyho, studený nerozcvičený gólman poprvé inkasuje. Je srovnáno, hraje se rychlý hokej nahoru a dolu. Snažíme se i nadále hrát aktivně, Lukáš je v sestavě opravdu znát. Dvoumetrový stokilový hbitý obr dává Jenišovické obraně zabrat. Do konce třetiny padnou ještě dvě branky, nejprve se domácí dostávají do vedení ale Lukáš záhy manko vymazává.

    

V první pauze přemlouváme Lukáše, který musí odejt aby s náma ještě třetinu vydržel. Zraněný Christer opouští hrací plochu a my začínáme mít problém se sestavou. I to asi pomohlo aby jsme Pošviho ukecali. Do druhé třetiny jdeme v devíti. Místo pokračování v pohledném hokeji se ale hra vinou našich vyloučení kouskuje a v nás začínají vřít zbytečné emoce vůči rozhodčímu. To graduje v desáté minutě vyloučením Pošviho na 2x10minut, čili do konce utkání. Přesilovek se Jenišovice chopí a dvě využijí. Stav 4:2 a my jsme v 8 lidech. V tu chvíli bychom byli rádi za bílý ručník. Situaci uklidňuje sudí s naším kapitánem. Emoce jdou pryč a my ač v 8 začínáme hrát opět hokej v rámci fyzyckých sil. Jiskru naděje na dobrý výsledek vykřeše ještě do konce třetiny Chlup s Machym, tato dvojice předvede nádhernou hokejovou akci a druhý jmenovaný snižuje na 4:3!

 

Pauzu využíváme k nutnému oddechu, tušíme, že hlavní nápor teprve přijde. Statečně se tak držíme zhruba do 12 minuty. Sem tam máme i gólovou příležitost, ale přeci jen těch Jenišovyckých šancí je nesčetněkrát více. Pak ale přijde Předposlední oslabení, které domácí využívají po asi 5 vteřinách dorážkou do prázdné klece. Začínáme tahat nohy a ruce už taky neposlouchají, soupeř se zakousává a talčí nás čím dál tím více. Světlým momentem je Kubovo sólo neúspěšně zakončené. Jako trest přišla poslední branka utkání, 6:3.

 

Hrábli jsme si na úplné dno, soupeř byl daleko více disciplinovanější a důslednější v obraně. Vítěztsví si právem zasloužil! Když opomenu hromadu vyloučených tak si myslím, že se hrál dobrý férový zápas! Naše čekání na vítězství se protahuje, to poslední má datum opředené pavučinami: 29.10.2011 (Otradov)