Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.2. Skulls x Řepníky 5:2 (1:1, 2:1, 2:0)

4. 2. 2012

 HC Skulls Hlinsko x Řepníky 5:2 (1:1, 2:1, 2:0)

 

  

branky a nahrávky: Pošvic (Málek, Pavlík), Chaloupka F (Fiala J, Chlada L), Špaček (Ducheček, Kadlec), Chaloupka F (Fiala J, Chlada L), Málek (Pošvic, Pavlík)

  

vyloučení: 2:3, využití 0:0, v oslabení 0:1, Mudroch (podražení) 2, Chlada J (hra vysokou holí) 2, Chaloupka F (držení) 2

    

sestava: Řezníček - Pavlík, Mudroch, Chlada Jiří, Chaloupka P - Chaloupka F, Fiala J, Chlada L, Pošvic, Málek, Chlada Jan, Špaček, Kadlec, Ducheček

  

Ve vymrzlé kabině jsme se dohadovali kdo bude sedět u trochu hřejících kamen, asi jsme dopředu tušili proč. Do utkání jsme šli s cílem naplno bodovat. Což se nám ne zcela dařilo. Ihned v prvním kole střídání ještě ztuhlý Muca ztratil přehled v obraném pásmu a nabil soupeřovi před branku. To byla ledová sprcha, 1:0 vedou Řepníky. Brzy se ale oklepáváme a dostáváme Řepníky pod tlak, branka ale ne a ne padnout. Až v oslabení ujíždí Pošvajz a dvě minuty před koncem třetiny vyrovnává.

Ačkoliv jsme se snažili bruslit a dostat se do tempa, teplo nám rozhodně nebylo. O to horší byla asi pátá minuta druhé části. Šťouchanice u naší branky, Dydy puk pouze vyráží, ten však nečekaně mění trajektorii, přeskočí Dydyho a mizí v kase. Opět prohráváme. A opět následuje intermezzo s asi deseti tutovkama, ale nic. Ujme se až nevinná šourává přistrkovačka Fífy, který zpracoval parádní pas od Pepíka z poza branky a i přes obtěžování dvou obránců se otáčí a již popsanou "střelou" vyrovnává. To naštěstí nebylo vše, branku do šatny střílí Doktor. A nebyla to branka ledajaká, dobře zavežený puk do pásma a milimetrový pas vzduchem od Yaga sklepává právě doktor míhající se před brankářem za jeho záda.  

S těsným vedením 3:2 vstupujeme do poslední třetiny. Hru dirigujeme už jen my, Řepníky do žádných větších akcí nepouštíme. Všechny tři útoky si tvoří hromadu střeleckých příležitostí, ale nic. Až se ujme střela která míří na jeden dotek po trase Sedlák - Pepík - Fífa. Je to neskutečné, ale kapitán se trefuje podruhé. Po této pohledné akci ožíváme ještě více. Poslední braku dává Kuba, v obranném pásmu sbírá touš Pošvajz, žabkou háže na Kubu a ten se ze samostatného nájezdu nemílí, 5:2. V poslední třetině ještě sahá po hattricku Fífa, ale další šance spaluje, tu poslední dokonce způsobem, který se nazývá sobecký.. v akci dva na brankáře střílí golfem a ještě mimo kasu, Pepík se tak branky za svůj parádní výkon nedočkal... Prosmiň Pepíku, příště střílet nebudu!!