Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.1. Skulls x Ostrov 9:2 (4:0, 3:1, 2:1)

8. 1. 2012

HC Skulls Hlinsko x HC Ostrov 9:2 (4:0, 3:1, 2:1)

 

  

branky a nahrávky: Chlada Jan (Pošvic, Málek), Pošvic (Málek), Slavík (Černý, Fiala M), Málek (Pošvic, Chlada Jan), Málek (Mudroch), Málek (Pošvic), Fiala J (Fiala M, Černý), Černý (Fiala J, Fiala M), Pošvic (Málek, Chlada Jan)

  

vyloučení: 3:2, využití 1:0, v oslabení 0:1, Slavík (podražení) 2, Pošvic (hákování) 2, Slavík (podražení) 2

    

sestava: Řezníček - Picka, Slavík, Mudroch, Chlada Jiří - Chaloupka F, Morávek, Kadlec, Málek, Chlada Jan, Pošvic, Černý, Fiala M, Fiala J

  

To nejlepší co jsme mohli na led poslat se nám podařilo v letošní sezóně dát konečně dokupy v jednom zápase. Proti Ostrovu jsme nastupovali se stále neuhašenou nadějí, že se sezónou se dá ještě něco udělat. Hned od úvodní bule bylo vidět, že k utkání přitupujeme všichni odpovědně. Nečekané rozehrávky od obránců, najíždějící si útočníci pro kotouče. Jen Dydy si asi moc nezachytal, tedy alespoň v prvé třetině. No ale hezky popořadě.  

První kolo střídání zakončovala nově sestavená superlajna Kuba - Honza - Lukáš. Dokonalý rozbor na obranné hry soupeře zakončený Honzou nám dal rychlé vedení. Způsob nástupu do uktání nasměroval tempo hry první části. Druhou branku přidal ještě v témže střídání Pošvajz. Následovalo drobné intermezzo kdy jsme sice útočili, ale naše střely končily mimo nebo vysoko nad. Přesnější mušku ukázal od modré lajny Ondra Slavíků, který prudkým zápěstním švihem překonal Albiho potřetí. Do konce třetiny snů jsme přidali ještě jeden zásek a to když se Kuba zakončil úpěknou akci rozjetou od Honzy.

Druhou část jsme začali stejně jako tu předchozí skončili. Kuba dvojitým únikem přidal dvě branky v řadě a rázem to bylo 6-0. Neskutečné. Takhle jsme letos ještě nehráli. Následovala hrubice v přesilovce a snížení Ostrova. To nás ale nevykolejilo. Pepík Fiala zakončil naši přesilovku přesi jen důstojně a zvýšil na 7-1.

Poslední část jsme již dohrávali z povinnosti. I tak se nám podařilo přiblížit se k desítce. Ta nakonec nepadla i přes zajímavé výpady všech formací. 9 branek se nám dlouho hnepodařilo vstřelit. Doufejme jen, že to nebyli poslední branky :-)