Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bisoni x Skulls 12:5

14. 3. 2013

střelci: Chaloupka F (Fiala M), Ročňák (Fiala M), Zdražil D (Stárek, Morávek), Zdražil D (Zdražil J), Ročňák (Chaloupka F, Fiala M)

 

vyloučení: 1:1, využití 0:1, za Skulls: Ročňák (podražení) 2

 

sestava: Ducheček Z - Chaloupka P, Pavlík, Morávek, Mudroch - Fiala M, Chaloupka F, Ročňák, Zdražil J, Zdražil D, Stárek

 

 

Do posledního duelu letošního roku jsme vstupovali s nadějí, že bychom mohli navázat na remízu z minulého týdne a rozšířit tak účet za letošní rok. Jak jsme byli bláhoví...

Úvod nám opět utekl, jak to tak už bývá, nepokrytý hráč domácích se nejrychleji zorientoval před kasou po zamotaném vhazování a ejhle..1:0. V té době jsme ještě plni naděje bojovali jako lvi. Rychlým napadáním jsem nutili soupeře dělat chyby v rozehrávce. Vyrovnávací gól byl toho příkladem, perfektním napadáním se Milda dostal k puku, poslal na najíždějícího Fífu, který v posledních utkáních sezóny střelecky ožil a bylo vyrovnáno, 1:1. Pak jsme sice opět dostali takovýcho čudlu, ale i na jěj jsme dokázali reagovat a to dokonce v přesilovce. Své minuty slávy zažíval Dáda Ročňák, který stejně jako Fífa před ním zužitkoval pas od Mildy, 2:2.

Na led se dostala dravá dvojice Z-Z-S, která nám dala na 30 minut naději na vítězství, nejdříve pas od Karla znamenalo vysunutí elitního snajpra Dejva, 3:2, minutu nato opět vysunutí a luxusní vymáchání brankáře domácích, 4:2. Na korekci ze strany Bisonů reagujeme asi nejhezčí hokejovou akcí nehokejistů našeho hokejového klubu, v útoku 3-2 se krásně protáhl  Milda kolem beka, posouvá před bránu na Fífu, ten ale se neunáhlil a lehce přiťuk najíždějícímu Dádovi z druhé vlny, 5:3 a s Bisonama to vypadalo spíš na steaka než na zvrat.

Ale jak jsme byli bláhoví...Do konce utkání chybělo asi 20 minut, když započal neskutečný střelecký koncert domácích. Do té doby vynikající Sova začla kupit chyby, jako každý z nás. My polevili v tempu, přestali bránit a cesta k vítězství pro Bisony byla volná. Vzhledem k průběhu a vysoké brankové frekvenci nebudu již déle rozepisovat. Poslední zápas ale naprosto přesně vystihl naši letošní sezónu: pokud šlapeme jako mančaft, dokážeme leckoho přehrávat a porážet, rychle se ale ukolíbáme a přestaneme hrát, což nás stojí mnohdy i solidní výsledek. A tak místo "normálních" proher končí 70% našich utkání v Hlinsku naprostým debaklem...stačí se podívat do tabulky na kolonku obdržených branek 132, nejvíce v lize!!! V utkání bylo ale i lecos pozitivního, spolupráce Mildy a Fífy a branková potence Dády, doufejme, že se to přenese do sezóny následující!