Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Krapet 1:5

29. 11. 2012

Až moc kopírujeme loňskou a předloňskou sezónu. 4 body v první půlce a víc ani ťuk, kde jsou ty doby, kdy jsme v Hlinsku okupovali 3. - 4. příčku. Realita je holt taková, že nabitý hvězdný kádr se nedá skloubit dohormady aby tvořil jednolitý celek hladovějící po jediném..

S Krapetem vypadal start celkem nadějně, rychlé tempo hry, sem tam i šance a hlavně, soupeře jsme drželi dobrých 25 minut na uzdě a byli více než rovnocenným herním partnerem. Pak přišla branka hostí, za ní druhá, třetí... a už skládáme zbraně, nejzedíme a hlavně si nepřihrajeme. Ano pánové, přiznejme si to, s rostoucím hokejovým věkem místo nabitých dovedností připomínáme staré kmety, kteří už ani nepamatují jaké to je hrát hokej. Od půlky utkání lítáme jako kulečníkové koule ze strany na stranu a připomínáme spíše pralesní fotbalovou ligu, kde je balón jsou všichni.. S postupem času více a více dovolujeme soupeři trvalejší hru v obranném pásmu. Soupeř si hru užívá a my se noříme čím dál více do bláta.

Možná je to herní nepravidelnsotí, možná jsou soupeři silnější a lepší. Určitě jak říkám, už fakt nevím no...

Abych komentář učinil kompletní, přidávám jeden světlý okamžik: vybojovaný puk v rohu posílá Jarin alias Jonatán na Dejva (klasická hra já na bráchu brácha na někoho jiného jen ne na bráchu), Dejv nachází Šedého Vlka Karla, ten nečeká a z voleje propaluje gólmana hostí...