Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Sokol Servis 5:2

3. 1. 2013

branky: Černý (Fiala M, Stárek), Stárek (Černý), Chaloupka F (Gregor, Morávek), Vašek (Černý, Ročňák), Chaloupka F (Vašek, Gregor)

 

bez vyloučení

 

sestava: Ducheček - Morávek, Pavlík, Ročňák, Picka - Gregor, Chaloupka F, Vašek, Fiala M, Černý, Stárek

 

První utkání v roce 2013 aneb odrazový můstek? Je jen otázkou zda poletíme vzhůru nebo standartně vyklesáme. Základ našemu odrazu jsme položili myslím, si že pěkný. Proti Sokol Servisu jsme nastoupili na dvě lajny. Ihned od úvodu bylo nastaveno celkem slušné tempo, šance se tvořili jako na běžícím pásu.

Na úvodní branku nečekáme dlouho Ráďa ve spolupráci s Mildou a Karlem rozjeli bleskovou akci na jejímž konci byl právě obávaný snajpr Ráďa. O druhou branku se postaral de facto sám Karel, strkanici  za brankou vyřešil elegantně, sebral touš, vybruslil a z ostrého úhlu švihem rozvlnil síť. Nálada se nám zvedla ještě více a na tempu jsme přidali. Za tuto snahu jsme byli odměněni další brankou, Fífa převzal pas od Jardy Gregora a nečekaně svůj nájezd na Berdu proměnil. Stav 3-0 nás ukolíbal a my dovolili soupeři hrát.

Otevřená partie zvýšila atraktivitu utkání pro ledaře :-) V jednom z protiútoků vysílá Ráďa bleskový pas před kasu kde Véna již problém s umístěním nemá. 4-0. Zdá nse že je vymalováno, jenže vono nééé. Sokol se vzchopil a dvěma góly dramatizuje utkání. To ovšem nedovolí kapitán, melu po buly v útočném pásmu zakončuje Fífa, neposedný touš sbírá z pod nohou šermujících hráčů, pak zkušeně předevedefintu pojď sem kam jdeš a posílá kotouč pod Berdovými betony do brány.

Konec zápasu již držíme, šance jsou ale zůstávají již neproměněny, na druhé straně řeší Sovákovu eskapádu se zpožděným výjezdem z brány nepřesná muška hostí.

Body jsou doma a my zahajujeme rok 2013 výhrou!