Jdi na obsah Jdi na menu
 


Řepníky x Skulls 1:4 (1:1, 0:1, 0:2)

4. 11. 2012

střelci a nahrávači: Pošvic (Málek, Chaloupka F), Pošvic (Morávek, Zdražil D), Macháček (Fiala M, Pošvic), Pošvic (Zdražil J, Chlada J)

 

 

 

 

 

vyloučení: 7:8, využití 0:1, v oslabení 0:0, za SKULLS: Slavík (nebezpečná hra vysokou holí) 2, Morávek (příliš mnoho hráčů na ledě) 2, Morávek (hákování) 2, Macháček (hákování) 2, Chlada J (nesportovní chování) 10, Špaček (sekání) 2, Chaloupka F (nedovolené bránění) 2, Zdražil J (podražení) 2

 

 

 

 

 

sestava: Řezníček - Slavík, Morávek, Chlada J, Zdražil J - Málek, Chaloupka F, Macháček, Fiala M, Zdražil D, Pošvic, Špaček, Chaloupka P

 

 

 

 

 

Při sestavování nominace na tento zápas bylo opravdu z čeho vybírat. Hlavou se mi honili představy o dvouciferném skóre, vždyť spojení Kuba - Lukáš vždycky přineslo řadu branek. Navíc k tomu všemu tu byl Pošvajzův slib kapitánovi, kdy jako omluvenku z předminulého utkání, dal slib v podobě hattricku v prvním utkání do kterého nastoupí.  

Do zápasu jsme vlétli jako uragán. Od vhození první bule jsme hráli jen v obraném pásmu domácích. Hromadu šancí jsme ale nevyužili. Udeřilo ale na druhé straně, z ojedinělého úniku zhruba v desáté minutě se zrodil první gól utkání. Bekhendový blafák v rychlosti znamenal první a poslední branku Řepníků. Obdržená branka nás vyburcovala ještě víc. Zvýšené obrátky přinesli svoje ovoce. Akce na tři doteky a na jejím konci POŠVAJZ!

Druhá pětadvacetiminutovka byla z našeho pohledu o fousek lepšejší. V zápalvě vyloučených se nám naskytla přesilovka, kterou využil POŠVAJZ! Bylo krásné sledovat, jak se herní projev mění příchodem jednoho hráče. I když Řepníky už nepůsobili dojmem králíka krčícího se proti kobře, tvořili jsme si brankové příležitosti i nadále. K naší smůle jsme se snažili vozit puk až do branky. Ke konci druhé třetiny se blýskl krásným průnikem Dejv Zdražilů, blafáčkem přelstil brankáře a pověsil do víka, k překvapení nás všech sudí branku neuznal. Střela byla tak hbitá, že se odrazila ven, a krom gólmana a naší střídačky nebylo nikoho kdo by tuto branku potvrdil. V nastaném zmatku kdy se dva naši hráči hádali se sudím Řepníky vesele útočili v pěti do třech. Naštěstí máme v brance Dydyho a v obraně Jarouška Jonatána. Druhá část tedy skončila a my jsme měli o branku blíže nakročeno k vítězství!

Třetí třetina přinesla dvě branky. Tu první zaznamenal Machy po akci POŠVAJZE. Krásná akce zakončená kulečníkovým manévrem do odkryté kasičky. Slíbený hattrick zkompletoval obrovitý útočník po Jonatánově pasu na červenou, Lukáš jel sice ve dvou s Kubou, mohl se tedy podělit, jenže slovo dělá muže a právý muž své slovo v čin přetaví, rozhodl se tedy POŠVAJZ pro sestřelení lahve, kterou měl brankář pěkně položenou v levém horním růžku. No rána to byla jako z děla!

Dobojováno jest. Vyloučených jak hrachu, Ondra Slavíků si odnesl jeden až dva sethy pod okem, Dydy jednu branku a nejmíň dva tucty parádních zákroků, Dejv gól negól, Lukáš slíbený hattrick a jako bonus asistenci, Chladič desítku, Filous si vyzkoušel "vítězné" brusle, ale hlavně SKULLS další dva body do tabulky!