Jdi na obsah Jdi na menu
 


Řepníky x Skulls 4:3 (1:2, 2:1, 1:0)

3. 2. 2013

branky: Málek (Pošvic, Macháček), Málek (Chaloupka F), Macháček (Pavlík)

 

vyloučení: 7:6

 

   Dva týdny jsme stáli a na ledě to bylo znát. Ačkoliv jsme byli na tři lajny, celkem se v první třetině střídalo a drželo tempo. Soupeř se k naší brance dostal de facto jen dvakrát. Bohužel druhý pokus hned využili. Do černého se dvakrát trefil Kuba a vše vypadalo dost slibně. Protože Řepníky toho opravdu moc nepředvedli.

   Do druhé části se snažíme vstoupit stejně jako do té první. Opět máme pár šancí, ale pak série 5 vyloučených vykolejuje naše tempo. Navíc v jednom oslabení dostáváme vyrovnávací branku. Do posledního vedení nás ještě posílá Machy, který si poradí se zatoulaným toušem v brankovišti. Jenže ihned z buly Řepníky vyrovnávají. Stav 3:3 nás začal lehce znervozňovat.

   Do poslední části hry vlétneme a drtíme soupeře před jejich brankou. Soupeřovic klec obstřelujeme opravdu v solidním tempu, semtam i ten únik. Fífa dokonce nezasune kotouč z brankové čáry do kasy. Opravdu šancí tak na pět zápasů, ale branka ne a ne padnout. No a jak to tak bývá, 2 minuty před koncem ujíždějí dva útočníci na naši bránící trojici a z plácnutí do vody střílejí vítězný gól!

    Ledová sprcha, kterou nikdo nečekal. Oproti posledním 4 utkáním, které jsme opravdu odflákli, bylo tohle utkání rozehráno úplně jinak. Na střídačce vládla až do osudného úderu pohoda a dorbá nálada, na ledě to celkem vypadalo jak mělo... Opravdu nespravedlivé dělení bodů, ale takový je holt hokej.