Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Ostrov 3:7 (3:1, 0:4, 0:2)

25. 11. 2012

Podle tabulky jsme byli mírní favorité. Podle vzájemných duelů se čekal vyrovnaný souboj a podle nominace se mělo jednat o parádní hokej s bodovým ziskem pro naše barvy....jenže..

V kabině se nás místo očekávaných 14 kusů sešlo pouze 12. Navíc Špáču už při rozbruslení chytla záda. Takže nakonec na dvě pětky. V sestavě s novou tváří - Andělem - jsme i tak doufali v bodový přísun.

Od samého začátku se hrál pohledný hokej. Do vedení šli jako první Ostrováci, ale neradovali se dlouho. Kuba, Dejv a Milda se postarali postupně o obrat skóre a celkem pohodlný náskok 3:1. Navíc po první třetině to u hostů vypadalo spíš na ručník, jednak se to hádalo na střídačce a jednak se diskutovalo s rozhodčím, který za protesty proti svému výkonu poslal jednoho z černých do šatny.

Malovali jsme si to pěkně, ale přišla hodně studená sprcha. Laciný gól, vlastní gól a je srovnáno. Následuje další laciný gól a prohráváme. V posledních vteřinách ujíždí obránce Ostrova do brejku, který zastavuje Fífa až skokem pod nohy, za což je nařízeno trochu přísné trestné střílení. Bohužel jej postižený proměňuje a tak prohráváme o dvě branky. Ne snad že bychom neměli šance na gól ale bez šťávy a bez pohybu se nic vymyslet nedá. Od druhé třetiny jsme vlastně ani v pěti pořádně nehráli, každé druhé vyloučení Ostrov potrestal gólem...

Poslední třetinu jsme ale nechtěli dát! Jenže kiks před bránou a jedno laxní bránění a je hotovo... Co dodat. Bez myšlenky, bez nadšení, bez přihrávky a bez pohybu... Takhle pánové už ne. 7 vyloučených, 3 góly + jedno proměněné trestné střílení. TAKHLE UŽ TEDY NE!