Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Proseč 13:0 (6:0, 3:0, 4:0)

16. 12. 2012

branky: Málek (pošvic, Chaloupka F), Chaloupka F (Pošvic, Málek), Pošvic (Málek, Chaloupka F), Zdražil D (Zdražil J, Morávek), Adámek (Vacek, Slavík), Špaček (Adámek, Morávek), Pavlík (Málek, Pošvic), Málek (Chaloupka F, Pošvic), Pošvic (Málek, Chaloupka F), Pošvic (Málek, Pavlík), Pošvic (Málek, Chaloupka F), Zdražil D (Pavlík, Zdražil J), Slavík (Zdražil D, Pošvic)

 

vyloučení: 3:3, bez využití, za Skulls: Vacek (hákování) 2, Zdražil J (hrubost) 2, Morávek (hrubost) 2

 

sestava: Řezníček - Vacek, Slavík, Morávek, Pavlík - Málek, Chaloupka F, Pošvic, Zdražil J, Zdražil D, Picka, Špaček, Kadlec, Adámek

 

To tu opravdu dlouho nebylo. Úvod z říše snů, co střídání to gól, první padl asi po 17. vteřinách a další na sebe nenechali dlouho čekat. Náš problém s produktivitou vzal v tomto utkání za své. Jmenovat hvězdy zápasu by bylo zbytečné, protože sestavu jsem již uvedl. Možná ale stojí za to si některé okmažiky oživit:

Okamžik číslo jedna: brankostroj. Neuvěřitelný start první útočné trjice, co střídání to gól! Zejména pak výkon Pošvajze a Kuby stojí za zmínku. Je neskutečné jak si tito dva hokjisté poradí s jakýmkoliv dřevem ve svém středu. Branky na všechny způsoby a neopakovatelné akce. A pak ještě jedna důležitá věc, slib kapitánovi, který Lukášplní více než 100%

Okamžik číslo dva: Pugy alias Luká Pavlík a jeho dělovka. Nepatří mezi střelce, vždyť tento nevysoký bek vyniká spíše precizní defenzivou a obratností. Přesto svoji sbírku rozšířil o 11. gól v kariéře!

Okamžik číslo tři: Jonatán je tvrdý chlapík. Branku sice nedal, ačkoliv se minimálně čekala, přesto o sobě dal vedět u prken. Tvrdí chlapci pocházejí z Kamenice!

Okamžik číslo čtyři:Andělova první branka za HCS. Ve třetím zápase se konečně nová akvizice prosadila a to skvělýmzpůsobem, puk si vzal na modré a projel vše...puk pak umístil tam kam patří!

Okamžik číslo pět: Doktor je nekompromisní člověk! Je jedno kde stojí, vždy 100% a vždy odhodlaný prokázat svoji buldočí náturu. Zkrátka, jen doktor ví kudy a jak rychle kotouč hnát, aby skončil kde má!

Okamžik číslo šest: Kapitán ukončuje střelecký půst! Sice nijak pohledný, ale přesto platný gól urubal dlouholetý kapitán HCS!

Okamžik číslo sedm: Nejen hokejkou dávají se branky! O tom, že žádná akce nekončí střelou na branku ukázal Kuba, jenž sjížědl Fífovu odraženou střelu. Místo zakončení hokejkou zvolil efektivnější způsob, odraženou kapitánovu střelu usměrňuje do kasy svými prsy!

Okamžik číslo osm: Dejv se prosazuje! Je až neuvěřitelné, kolik střel a šancí si vytvoří tento kanonýr za jediný zápas. Dobrých deset ideálních střeleckých pokusů, ale branky jen dvě. I tak zejména pak druhá branka stála za to. O tom že puk je v brance se dozvěděl gólman asi minutu poté co k němu dorazila zvuková kulisa vyvolaná třením touše a prochladlý vzduch skutečské arény!

Okamžik číslo devět: Neproměněné trestné střílení. Ač ryzí střelec, přesto góla po položení gólmana nedal. Pošvajz bravurně obelstil brankáře, v klíčovém okmažiku posílá touč podél brankové čáry ven z kasy..

Okamžik číslo deset: A opět Pošvajz, ale tentorkáte již jako střelec, mění lahev dobrého moku za jubilejní desátý gól uktání! Jak řekl: kdybych věděl kolikátý gól dávám, raději bych to přihrál..

Okamžik číslo jedenáct: Filous je bijec! Lokty proklatě vysoko a mladá horká krev v žilách. V klíčovém okmažiku ale ovládl emoce. Se cení!

Okamžik číslo dvanáct: Rubat, rubat, rubat. Ondra Slavíků je nejen hromada svalů, ale také obránce s citem pro hru. Není divu, že neposedný touš v brankovišti dorve za brankovou čáru ať je bránícíchhráčů sebevíc!

Okamžik číslo třináct: Dydy s nulou. Je fakt, že práce tolik neměl a defacto se utkáním pronudil. Ale za studena čelit náhodně vyslaným střelám a zkrotit je je umění! Bravo DYDY a gratulujeme!