Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Štěpánov 4:8 (0:1, 2:4, 2:3)

7. 1. 2013

Když hokejová legenda vstřelí kontaktní gól a supersnajpr přidá hattrick, většinou takový zápas končí skvostným obratem, ale ne v našem podání. Na štěpánov jsme sice vlétli jak uragán, ale z prvního vážnějšího protiútoku se radovali hosté v černém. Celou první třetinu jsme se marně snažili dobýt svatyni soupeře, ale marně.

Druhá část začala pro nás daleko lépe, nejprve jseme bekhendovou střelou vyrovnali, když Dejv Zdražilů po buly využil nastaného zmatku, vybruslil před gólmana a bekhendem vykoupaného, ležícího gólmana vlil krev do žil našich barev. Poté vše vypadalo ideálně když Kuba v oslabení obrátil a poslal naše barvy do vedení! To byl ale poslední moment kdy jsme se cítili dobře. Na zem a hluboko pod ní nás během neskutečných 3 minut vrátil Štěpánov.

Do třetí třetiny jsme nechtěli vstoupit zlomení jak by skóre napovídalo, dokonce jsme hned v první minutě vsítili kontakt, autorem byl opět Kuba. Pak přišla ale další gólová smršť a propastný pětigólový rozdíl. Poslední korekci provedl opět Kuba, zkompletoval sice hattrick ale radost z něj neměl. Co víc dodat? Herní obraz hry byl vyrovnaný, zatímco Štěpánov prahnul po vítězství a využil prakticky všechny svoje šance, my svým laxním přístupem a asi 20 ranám přímo do náruče gólmana jsme byli po zásluze odměněni. Napadá mě ..že by loňské DEJAVU? Jenom účastnit se zápasu nestačí...