Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Vidlatá Seč 6:2 (0:2, 3:0, 3:0)

17. 2. 2013

branky: Chaloupka F (Málek, Vacek), Fiala J (Chaloupka P, Chlada L), Chaloupka F (Málek), Málek (Fiala J, Fiala M), Chaloupka F (Fiala M, Málek), Málek (Fiala M, Mudroch)

 

vyloučení: 2:1, využití 0:0,za Skull: Mudroch (podražení) 2, Chlada L (hrubost) 2

 

sestava: Ducheček - Mudroch, Slavík, Vacek - Chaloupka F, Málek, Fiala M, Fiala J, Chaloupka P, Chlada L

 

Poslední utkání v základní části kde nám vůbec o nic nešlo, o to pohodověji jsme se v kabině chystali a následně rozbruslovali. Začali jsme pěkně zlehka, páč jsme se po ránu nechtěli zadýchat. Zápas se jeví jako solední hokejové představení, není se čemu divit, Vidlatá Seč si brousí zuby stále na play off a jen výhra nad námi jim dává šanci. Je tedy skoro jasné, kdo se ujmul vedení, sice šance jako taky nějaký máme, ale soupeř jasně důraznější využívá kiks před naší brankou, kdy jsme nedokázali ve třech lidech pokrýt jednoho útočníka, který z metru prostřeluje bezmocného Sováka. Po obdržené brance se stěhujeme na delší dobu do obranného pásma soupeře, jenže ne a ne branku trefit, když už trefujeme tak tyč, nebo když už gólman leží mimo puk a ten je sám před brankou, nedokážeme přes prales hokejek na touš dosáhnout. No zkrátka vousaté říkadlo nedáš dostaneš platí i v těch nejnižších soutěžích. Sotva se soupeř oklepal z našich nájezdů, zaútí. Sice ještě Sova vyškrábne touš a pošle jej na Fífu, ten ale místo rozehrávky posílá přímo na hokejku soupeře, 0:2.

No nijak veselý start jsme nepředvedli, ale vědomi si vlastní síly věříme v obrat. Ten nastartuje hříšník Fífa ihned v prvním střídání, Milda v rohu posílá před branku na Kubu, ten ale naprosto nezištně posílá na opačnou stranu kasy Fífovi a ten kupodivu z voleje skóruje, 1:2. Po vzoru první lajny se prosazuje i ta druhá, Pepík v nájezdu po Chlupově vysunutí skóruje a srovnává. Do konce třetiny, kterou již zcela ovládáme přidává z dorážky Fífa svoji druhou branku. Kuba v nájezdu trefuje gólmana, odražený puk Sedlák mine a Fífa trestá! 3:2

Třetí část je tu a my míříme k vítězství. Svoje galapředstavení rozšiřuje o další body Kuba Málků, blafáčkem do bekhendu zvyšuje na 4:2. V euforii pak Fífa zužitkuje opět souhru Kuby s Mildou, když Milda místo střeli zvolí zpětnou přihrávku na obrozeného střelce, 5:2. Krásnou tečku za utkáním udělá hvězda první velikosti a tahoun mužstav, Kuba Málků. Opět u toho byl náš tichý společník Milda, pas do úniku a koncák Kuba! 6:2

Před play off jsme si v posledních dvou zápasech ukázali, že hokej stále umíme. Dokonce i branky dáváme a co je největší senazcí, Fífa opět dává branky. Kuba v posledních dvou zápasech posbíral neuvěřitelných 17 bodů! Zredukovali jsme počet vyloučených a celkově to vidím na zlepšení. No uvidíme s čím v sobotu ráno vyrukujeme na Hostovice.