Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Zaječice 8:3 (2:0, 1:1, 5:2)

28. 10. 2012

střelci a nahrávači: Fiala M (Zdražil D, Chaloupka P), Málek (Zdražil J, Chaloupka F), Chaloupka F (Macháček, Málek), Macháček (Zdražil J, Málek), Málek (Chaloupka F, Zdražil J), Chaloupka F (Málek, Zdražil J), Fiala M (Chaloupka P, Picka), Macháček (Málek, Zdražil J)

 

 

 

 

vyloučení: 6:3, využití 0:0, v oslabení 2:0, za SKULLS: Mudroch (sekání) 2, Málek (nebezpečná hra vysokou holí) 2, Zdražil D (hákování) 2, Chaloupka F (hákování) 2, Zdražil D (podražení) 2, Chaloupka P(podražení) 2

 

 

 

 

sestava: Řezníček - Picka, Chaloupka P, Mudroch, Zdražil J - Málek, Chaloupka F, Macháček, Fiala M, Zdražil D, Ročňák

 

 

 

 

Tak, kde začít? Nejprve sestavou, původně měl hrát Pošvajz, jenže ten so bohužel přimotal s autem přímo do dráhy nějaký lejdy na letních gumách, takže jsme se snažili vzbudit Jarina, jestli by jako nemoh..a on že hupsne do auta a přijede. Nemuseli jsem tedy hrát v 9 jako minule. 

V první části hry jsme sice vstřelili dvě branky, ale šancí měli aspoň na 5. On teda ani soupeř nebyl k zahození. Naštěstí nás podpořil ze zadu vynikající Dydy. První trefu zaznamenal Milda, druhou pak Kuba. Branky nás měli asi naladit do hraní, nebo alespoň svižného pohybu ale nic.

Druhá třetina byla zajímavější, alespoň co se hry týče. Zaječice nejprve snížili na 2:1 po menším nedorozumění mezi Dydym a Aldou. Ale ihned z buly jsme rozehráli útok na jejímž konci stál Fífa. Na konci třetiny nám začali tuhnout nohy a docháte dech, začali se projevovat první známky kocoviny a bylo zle. Naštěstí nás vysvobodila přestávka. 

V poslední části hry jsme vyplnili věštecké úvahy Kuby, jenž tvrdil že drama nebude a že do 20. minuty budeme vést 6:1. No a světe div se, stalo se! Zasloužil se o to hlavně Kuba s Jarinem, přesnými pasy nechali vyniknout sváteční střelce Fífu a Machyho.. Poslední minuta pak patřila Dydymu a naší laxnosti. Hezké vedení 8:1 vzalo za své a Dydy tak mohl oslavit jubilejních 1000 branek, které ve své bohaté kariéře za Skulls inkasoval...