Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.3.2014 HC SKULLS HLINSKO x HC PANTHEŘI 4:11

13. 3. 2014

Branky: Dahlberg (bez asistence), Zach (Chaloupka P.) Zdražil (Pavlík) Ročňák (Makovský)

 

Pojďte se vozit, pojďte se bavit , Matějská nejen v Holešovicích, ale i Hlinsku.

Píše se to těžce, ale zase jsme se povozili na parádním kolotoči, centrifuze a zalítali si jako kačeři, labutě a draci. Zkrátka zápas s Hlineckými suverény měl pro nás opět hořkou příchuť, ale nutno uznat, že jsme bojovali, předvedli pár pohledných akcí a neodevzdali jsme kůži zadarmo. Na zápas jsme se sešli v lichém počtu, takže jsme se dohodli to odehrát na tři beky, což už samo o sobě předurčovalo značné komplikace a maximální nasazení, všech tří, vzadu se točících borců . Než jsme se stačili včetně Berdy v brance rozkoukat , prohrávali jsme po kombinaci Kopečáků a Hromady v dresu Panthers 0:4.

Toto skóre se jako prvnímu znelíbilo Christerovi, který sebral puk za naší brankou a  paralelním slalomem alá Samková, projel přes celé hřiště a zasunul za záda gólmana soupeře.

Když jsme zjistili, že se dá hrát i s tímhle soupeřem začali jsem se osmělovat a zejména aktivní Zdráža několikráte vyslal jedovku na branku soupeře, ale gólmana nepropálil ani jednou. Také Chlup měl šanci jako hrom, ale jeho zakončení rozezvučelo tyčku. Samozřejmě, sem tam, také padl gól do naší klece, ale to přece nebudu popisovat J

Další parádní akci předvedl po kombinaci s Chlupem  s přehledem hrající Dan Zach a po narážečce krásně trefil skulinku mezi ramenem a spojnicí branky Panterů.

Vždycky píšu o famozních zákrocích Berdy či Dejva v naší brance, ale tentokrát to prostě padalo do prázdný, nebo v přečíslení, takže nebyla šance na záchyt .

Pohlednou a profesorskou akci také předvedl Lukáš Pavlík, který nádhernou, milimetrovou přihrávkou zpoza naší branky  našel najetého Zdrážu na útočné modré a ten už se, jak bývá zvykem, v podobných situacích nemýlí. Akorát s tím rozdílem, že jeho góly bývají rozhodující, tentokráte snížil už jen na asi 3:9 …No a poslední náš gól stál také za to, Mak se zraněným Dádou v akci na jeden dotek předvedli parádní souhru a Dáda po přihrávce z kruhu z voleje propálil vše co mu stálo v cestě.

Nicméně to byl v poměru střel a gólů debakl a zase jsme se přesvědčili, že prostě zelení jsou jinde bruslařsky a hokejově, ale pozitivum, že i s nimi se dá hokej zahrát, samozřejmě na výsledek nehledě.

Doufejmě, že naše Hlinecká derniéra nebude s takovýmto výsledkem  a hlavně věříme v návrat nemocného kapitána, bez kterého nám to tak netáhne .

Tak uvidíme…………………