Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.12.2013 ŠTĚPÁNOV x HC SKULLS HLINSKO 2:5

14. 12. 2013

 Tradičně se při všech svých komentářích věnuji tomu, co se odehrává v útočné třetině našich barev, ale moc prostoru nikdy nevěnuji strážcům naší svatyně! A je to škoda, letos nastoupil Berda (Míra Beránek) k duelu číslo 6 a i ten byl pro něj vítězný. V brankovišti kouzlí a hru urychluje hbitou rozehrávkou, inu gólman jak se patří! Brankový průměr 2,83 je pro ligu neregistrovaných myslím si slušné číslo. 

V dnešním utkání to byl právě on kdo udržel na uzdě nájezdy Štěpánova a naši tragickou hru namířil k osmému vítězství! Začátek hry byl opravdu neslaný, nemastný. Na kžadém z nás byla znát zápasová pouza a nerozehranost. Jediný kdo toto popíral byl Špagy, dnešní oslavenec, bojovností a dravostí strhunl zbytek mančaftu a zhruba v 10. minutě to byl právě on, kdo stál u zrodu dvojitého zásahu v jednom střídání. Nejprve vybídl Honzíka Chlodovýho jenž ještě nesobecky předložil Danovi, 1:0 a ihned z buly posunul vpřed Dana aby vrátil Honzovi jeho přihrávku. Vedeme tedy 2:0 a hned jsme klidnější. A aby toho nebylo málo v následujícím střídání se navrátilec do sestavy Ráďa blejskne parádní akcí na jejímž konci stál snajpr všech snajprů, Kuba Málek. Vedení 3:0 a my se na střídačce navzájem ujišťujeme, že to půjde. Opět zabředáváme do té holomajzny, ve které jsme byli před úvodní brankou. Štěpánov nám navíc uštědřuje lekci a v poslední sekundě stříli kontaktní branku, 3:1.

Ve druhé třtině toho hokejového moc k vidění nebylo, Agilní hbitý štírek Dan zakončuje brejk a zvyšuje na 4:1 a my se ukolébáváme. To Štěpánov začíná po ledě lítat a drobnými šarvátkami nás provokuje. V jedné takové se ocitá Ráda, S neustálou masáží bederní oblasti hokejkou soupeře se ale nesmiřuje Špagy a zakročí§ Je z toho vyloučení 2+2 a navíc osobní trest 10 minut. V přesilovce se Štěpánovu podaří vsítit druhou branku a dostat se na dostřel 4:2. Víc už ale nedovolíme. 

Ve třetí části hry jako obvykle necháváme vyniknout vynikajícího Berdu a navíc přidáváme smrtící zásah, Ondra Vamberský najde ideálním pasem Honzíka Chladovýho, mrštný štírek dojede s pukem a dvěma pověšenými obránci až do kasy, 5:2. V rozhárané poslední pětiinutovce si již vše hlídáme a kráčíme tak pro 8 vítězství v řadě! Díky kluci!