Jdi na obsah Jdi na menu
 


20.10.2013 HC SKULLS HLINSKO x HC ŘEPNÍKY 10:2

20. 10. 2013

branky a nahrávky: Málek (Zeman, Zdražil), Málek (Ročňák, Chaloupka F), Málek (Chaloupka P, Chaloupka F), Chaloupka F (Zdražil, Málek), Málek (Zeman), Málek (Zdražil, Chaloupka F), Chaloupka F (Kadlec), Málek (Chaloupka F, Zdražil), Zeman (Zdražil), Málek (Zdražil, Chaloupka F)

 

vyloučení: 2:2, využití 0:1, v oslabení 0:0, za SKULLS: Málek 2 (sekání), Zach 2 (zdržování hry)

 

sestava SKULLS: Beránek - Zdražil, Chaloupka P, Vamberský, Slavík - Málek, Chaloupka F, Zeman, Fiala, Zach, Ročňák, Kadlec

 

Neskutečná první třetina a hlavně střelecký apetit Kuby Málka rozhodlo o jednoznačném vítězství nad Řepníky. Hned v prvním střídání ukazuje Kuba jakým směrem se budeme ubírat. Řepníky v celkem obnoveném kádru, ale zato jen v 8 se během prvního střídání rovněž pokusili o útok, ale Kuba byl jednoznačně proti. Následovala série dalších 3 střídání lajny Kuba - Fífa - Jonatán - Chlup a doskakující Dáda / Filipes / Jarin, kdy vždy padl jeden gól. Střelec stále stejný, tedy až na 4. střídání, to se svým typickým způsobem prosadil Fífa - usměrnění letícího touše před kasou soupeře. Jenže Kuba se nespokojil s pravděpodobně nejrychlejším hattrickem SKULLS kariéry a jel dál. Výsledkem byly další dvě branky do konce třetiny. Řepníkům by v té chvíli asi více vyhovoval ručník.

Ve druhé třetině jsme ubrali na obrátkách, ale i tak náš náskok rostl. Nájezd dva na jednoho - Kuba a Fífa, nesobecky ale Kuba v rozhodujícím okamžiku houkl na Fífu, střílej, Fífa se mazácky natočil na přihrávku a švihl pod vyrážečku, 7:0. Hrajeme v klidu, s přehledem a užíváme si hru. Postupně se více a více zapracovávají dvě nové akvizice, Ondra Vamberský a Dan Zach, oba hráče naskautoval kdo jiný než majitel klubu. Naše obrana dostala konečně formu, díky Ondrově přehledu a jisté rozehrávce, navíc nás o to více těší fakt, že se jedná o hodně mladé koně, kteří budou mít našemu mančaftu co dát. Dan coby hokejista samouk uplatňoval hbité nohy a parádní střelu. Ale tento den patřil úplně někomu jinému... Kuba se během třetiny trefil ještě jednou a účet druhé třetiny uzavřel Filipes Zeman.

Třetí třetinu se jedním hlasem rozhodneme ponechat na bedrech Berdy. Určitě to bylo nejpernější pětadvacetiminutovka, Řepníky se dvakrát prosadili, jednou v přesilovce a jednou při plném počtu. I tak si Berda připsal dost zákroků a bleskových rozehrávek. Účet utkání uzavřel kdo jiný než Kuba. Rozhodně je nutné říci, že za jeho výkonem stojí Jonatánek, který měl prsty ve 4 ze 7 Kubových branek. Jistota na modrý je jistota na modrý. A ačkoliv se neprosadila druhá lajna, není třeba tesknit, sezóna bude ještě hodně dlouhá a příležitostí doufejme nepočítaně.