Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Pantheři, 5.1.2015

7. 1. 2015
SKULLS x PANTHEŘI 1:2
         
Branky a nahrávky: 1:0 Dan Makovský (Jaroslav Zdražil)
     
Vyloučení: celkem 4:7, využití 0:1
  2 Dan Zach (hákování)
  2 Miloš Fiala (podražení)
  2 Jaroslav Zdražil (vražení) 2  
  2 Aleš Mudroch (podražení) 2
         
Sestava: 1. Ú Fiala Chaloupka F Chlada L
  1. O Zdražil   Pavlík
         
  2. Ú Navrátil Zach Zeman F
  2. O Makovský   Mudroch
         
  3. Ú Ročňák   Vtípil
         
  B   Beránek  

  

  

O možném kolotoči s lídrem hlinecké soutěže jsme psali už před utkáním.Moc dobře jsem věděl proč. Přes naši snahu postavit se Pantherům jako rovnocenný soupeř nám úvodní dvacetiminutovka ukázala, kde jsou Kočky a kde Lebky. Kolotoč nevýdaných parametrů se ne a ne zastavit a snad jen díky vynikajícímu Berdovi byl stav bezbrankový. Hltali jsme každou minutu a čekali, kdy to začne...kdy se rozpoutá brankostroj bratří Kopeckých, ale nic z toho se nestalo. Z čistého nebe, z ojedinělé akce první dvacetiminutovky se nám podařilo vsítit úvodní branku. Geniální souhra Jarinka a Maka poslala naše barvy do nečekaného vedení.

Soupeř byl jako opařený a námse najednou začali otevírat možnsoti útočení. Postupně jsme se začali vyrovnávat soupeři a osmělovali se v jejich útočném pásmu více a více. Z naší snahy bylo i několik brankových příležitostí, které jsme bohužel trestuhodně zahodili, spálili, přestřelili...a zato přišel trest. Při jedné z mála přesilovek, které jsme soupeři věnovali se podařilo hráčům v zeleném srovnat brankový stav. Branka nás nezlomila a my hráli i nadále vyrovnanou partii, tedy alespoň jsme se o ni snažili. Vynikající Berda v kase doslova čaroval a držel naše šance hodně nahoře.

Když už to vypadalo, že bude hodně cenný bod, přišel zlomový okamžik asi 5 minut před koncem. Špatný pohyb s pukem, nerozvážnost nebo spíš zbrklost, zkrátka, místo jednoduchého posunutí touše do středního pásma nebo snad vyhození, putoval kotouč z hole beka přímo na hokejku sprintujícího Panthera. Náhle se ocitají 4 hráči soupeře před naším brankářem, jinak to ani dopadnout nemohlo...

Je to velká škoda, po bídném startu jsem sahali po bodech se soupeřem, který body v drtivé většině (a letos to jen podtrhuje) neztrácí. Fyzycky jsme si sáhli všichni na dno, ale i přes porážku to stálo zato. Takových hokejů se moc během sezóny nesehraje.