Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Pivaři, 4.3.2015

5. 3. 2015
SKULLS x PIVAŘI 9:5
         
Branky a nahrávky: 1:0 Jakub Navrátil (Aleš Mudroch, Dan Makovský)
  2:1 Ondřej Vamberský (Jakub Navrátil)
  3:1 Jakub Navrátil (Filip Chaloupka, Ondřej Vamberský)
  4:1 Lukáš Pošvic (Filip Chaloupka, Pavel Chaloupka)
  5:2 Ondřej Vamberský (Jakub Navrátil, Lukáš Pavlík)
  6:2 Filip Chaloupka (Lukáš Pošvic, Aleš Mudroch)
  7:2 Daniel Makovský (Aleš Picka, Jiří Kadidlo)
  8:3 Filip Chaloupka (Lukáš Pošvic, Pavel Chaloupka)
  9:3 Lukáš Pošvic (Pavel Chaloupka, Štěpán Zavřel)
     
Vyloučení: celkem 3:2, využití 0:1
         
Sestava: 1. Ú Chaloupka P Chaloupka F Pošvic
  1. O Vacek   Zavřel
         
  2. Ú Navrátil Makovský Vamberský
  2. O Mudroch   Pavlík
         
  3. Ú Picka   Kadidlo
         
  B   Beránek  

 

 

Neskutečný brankostroj proti takovému soupeři, to se jen tak nevidí a často nestává. Snad dobrá příprava, uvolněná atmosféra či taktická záměna beků za útočníky? Důvodů může být mnoho, faktem je, že v uvolněné atmosféře jsme hráli lehce a s přehledem jsme se vyrovnali tak silnému soupeři, jakým Pivaři bez debaty jsou. 

Hezky od začátku, už v prvním střídání jsme si vytvořili jakous takous šanci. Pivaři začali poněkud vlažně a my do utkání vlétli jako uragán. Netrvalo dlouho a skóre otevřel Kuboš. Na jeho branku Pivaři zareagovali až po několika minutách, ale nedá se říc, že by nás jako minule válcovali. Hrálo se chvilku u nás chvilku u Pivařů. Směr utkání stanovil zhruba v polovině Vamb, který po Kuboše pobídnutí vrátil našim barvám vedení. Ještě v témže střídání se trefil opět Kuboš.

Pak už to šlo ráz na ráz, obr Pošvajz se hodně rychle vmísil mezi své a předváděl jeden útočný výpad za druhým. Po jedné bratrské kombinaci dostává touš na modrou, lehce si sjede blížeji ke kase a překonává švihem pod víko bezradného Karla. Skóre pak navyšuje opět Vambera a po něm Fífa. Jeho branka tak dokumentovala lehkost s jakou jsme hráli.

Když se pak Fífa trefil ještě jednou a branku přidal Mak, který si střihnul roli centra, bylo s Pivařema ouvej a my věděli, že tentokrát nám to vyjde. Náš střelecký účet uzavřel Pošvajz. V závěru se podařilo Pivařům dvakrát skórovat, ale na výsledku ani obrazu hry se již nic neměnilo. Díky dvěma získaným bodům jsme se v tabulce posunuli před Pivaře a v play off se střetneme s Krapetem. Možná přijatelnějším soupeřem :-) Bravo kluci, skvělý zápas!