Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skulls x Wild Hogs, 4.2.2015

5. 2. 2015
SKULLS x WILD HOGS 4:1
         
Branky a nahrávky: 1:0 Jakub Navrátil (Ondřej Vamberský, Dan Makovský)
  2:0 Dan Zach (Ondřej Vamberský, Jakub Navrátil)
  3:0 Dan Zach (štěpán Zavřel, Karel Stárek)
  4:1 Ondřej Vamberský (Jakub Navrátil, Filip Chaloupka)
     
Vyloučení: celkem 5:8, využití 0:0
  2 Dan Zach HAK
  2 Filip Chaloupka HAK
  2 Dan Makovský POD
  2 Dan Zach HRU
  2 Štěpán Zavřel POD
         
Sestava: 1. Ú Zeman D Chaloupka F Chaloupka P
  1. O Zavřel   Makovský
         
  2. Ú Kadidlo Zach Stárek
  2. O Morávek   Mudroch
         
  3. Ú Navrátil   Vamberský
         
  B   Beránek  

  

 

Klíčový duel, který nás buď posune do bojů o play off či nás opět ponechá v oblasti jen teoretických úvah o play off. Soupeř, jehož jsme porazili z 11 pokusů jen jedenkrát a to letos. Tak proč by to nemohlo vyjít opět?

Před zápasem jsme oslavili Filousovi třiadvacetiny, posilnili se a vyrazili na lov divoké zvěře, která se po 14 dnech pauzy dostala do výběhu. Naše obavy z produktivity, neboť řada opor zůstala doma, vzali rychle za své při prvním sřídání jogurtů. Přestárlý centr Fífa si mezi Vamberou a Kubošem připadal spíše jako školník a marně se snažil zapojit do stylu hry mladého dravého mládí. Štírci v našich službách se několikrát protočili kolem brány a v nastaném chaosu prchajících divokých zvířat se před brankou rychle prosazuje právě Kuboš.

Pravda, Divočáci měli v utkání trochu více ze hry, ale nato se nehraje, jak jsme se sami již nesčetněkrát přesvědčili. Dlouho se držel jednobrankový náskok. Hra se přelévala, občas se nám vcelku dařilo narušovat rozehrávku a při koncovce Divočáků jsme byli naštěstí vždy o kousek blíž, takže vlastně vážnější šance se nekonala. Zhruba v polovině zápasu jsme se přesvědčili, že prase není všežravec. Ba co víc, jogurt se zdá být pro tuto zvěř doslova nestravitelný. Dvojitý úder jogurta Dana, nejprve v souhře se svým jogobela týmem a následně s nejstarším členem naší skvadry znamenal tří brankový rozdíl, který nám dal velký pocit klidu.

Divočáci byli bezradní, obrana neprostupná, brankář nedobytný. V euforii se tak vezeme až do samého závěru. Divočákům se daří alespoň čestný úspěch v samém závěru zápasu. Zvýšenou agresí a touhou vyrovnat se ale dopouštějí chyby. V poslední minutě duelu doslova vypálí Fífa buly křížem ven na Kuboše, který sice ne zcela hladce, ale přeci zpracovává, posunuje na Vamberu a ten do kasy. 

Mládí vpřed! A myslím si, že po včerejšku, si i všežraví Divočáci budou muset najít cestu k mléčným výrobkům :-)