Jdi na obsah Jdi na menu
 


Wild Hogs x Skulls, 19.11.2014

21. 11. 2014
WILD HOGS x SKULLS 3:7
         
Branky a nahrávky: 1:2 Dan Zach (Lukáš Wasserbaer, Jaroslav Zdražil)
  2:2 Lukáš Wasserbauer
  3:2 Lukáš Wasserbauer
  4:2 Lukáš Wasserbauer (David Ročňák, Filip Chaloupka)
  5:2 Jaroslav Kadlec (Filip Chaloupka)
  6:3 Jaroslav Zdražil (Lukáš Wasserbauer, Filip Chaloupka)
  7:3 Lukáš Wasserbauer (Filip Chaloupka)
     
Vyloučení: celkem 1:0, využití 0:0
         
Sestava: 1. Ú Wasserbauer Chaloupka F Zdražil
  1. O Zavřel   Vacek
         
  2. Ú Vamberský Zach Kadidlo
  2. O Picka   Mudroch
         
  3. Ú Stárek   Zeman
  3. O Makovský   Ročňák
         
  B   Beránek  

  

 

Nezvykle na 3 lajny v Hlinsku, i tak se dá odehrát úspěšný zápas ačkoliv tomu tak začátek neodpovídal. Divočáků se sešla hrstka, takže už při rozbruslení náš dvojnásobný počet budil značnou pozornost. Vtsup do utkání ale nebyl dle našich představ, z prvních dvou střel musel Berda dvakrát lovit puk se sítě. Přesto jsem dále hýřili aktivitou a šli za svým. Snížení přišlo z hole Dana, kterému naservíroval pas Waska. Jeho pohyb na ledě byl opravdu znát a přiváděl Divočáky k šílenství. Soupeře tlačíme apřebruslujeme, což je fakt pro nás doposud s tímto soupeřem neznámý. Srovnání se dočkáváme po chybné brankářově rozehrávce, kdy se Waska zmocňuje touše a věší pěkně do koutku.

Netrvá dlouho a zcela obracíme vývoj utkání, je to opět špatná rozehrávka a opět je u toho Waska, bum prásk, jako přes kopírák. A na střídačce je veselo. Čistý hattrick kompletuje Lukáš po nečekané souhře Fífi a Dády. Ovládáme hru, a náramě si tento pocit s takovýmto soupeřem užíváme, pohlédnuli do listin výlsedků HCS, s Wild Hogs jsme do dnešního dne odehráli rovných 10 utkání, a pouze jedenkrát jsme dokázali vykřesat bod a při celkovém skóre 34:88 v náš neprospěch, takže pocit byl zcela na místě.

Náskok zvyšuje Jarinek, kterého do úniku vyslal nepřesnou přihrávkou Fífa, ale Jonatán je mladá krev plná sil a tak spurt zvládl bez újmy na zdraví.Pak se vzápětí trefuje ještě jednou. Do konce utkání zbývala asi minutka, melu před brankou využívá opět Waska hrající ve velkém stylu, 4 fíkem doráží Divočáky. Je konec a my vítězíme 7:3, nečekané ale zasloužené!