Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČF1: Skulls x Rosice, 15.2.20115

16. 2. 2015
Skulls x Rosice 6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
         
Branky a nahrávky: 1:0 David Ročňák (Jan Chlada, Štěpán Zavřel)
  2:0 Jakub Málek (Tomáš Macháček, Michal Matějíček)
  3:0 Jakub Navrátil (Ondřej Vamberský)  
  4:0 Filip Morávek (Filip Chaloupka)
  5:0 Dan Makovský (Jan Chlada, Lukáš Wasserbauer)
  6:0 Jakub Málek (Michal Matějíček, Dan Makovský)
Vyloučení: celkem 3:1, využití 0:0, v oslabení 0:0
  Štěpán Zavřel 2 minuty HAK
  Lukáš Wasserbauer 2 minuty POD
  Jan Chlada 2 minuty PMHNL
Sestava: 1. Ú Málek Chaloupka Macháček
  1. O Makovský   Kadlec T
         
  2. Ú Ročňák Chlada Wasserbauer
  2. O Morávek    
         
  3. Ú Navrátil Zach Vamberský
  3. O Matějíček   Zavřel
         
  B   Beránek  

 

 

Takový ty řeči, že play off je jiná soutěž atd. atd. atd., všechno je to snůška nesmyslů. Je to prostě další série důležitých zápasů v sezóně. Jelikož se snažíme ke každému utkání přistupovat naprosto stejně, nerozrušovali jsme se nijak faktem, že se jedná o vrcholový zápas sezóny :-)

Kecám, k utkání se slézáme o dobrých 15 minut dřív než je zvykem a to i přes fakt ranního vstávání. Atmosféra v kabině hy se dala krájet a pak to přišlo, jako když vypustíte tygra z klece. Ihned jsme si značkovali svoje teritorium v obraném pásmu Dynama. Bylo nás všude plno. Čekalo se jen na gól. A ten dal velesváteční střelec této sezóny, Dáda Ročňák z kruhů propaluje svým prvním gólem ve skutečské sezóně brankáře Dynama a my kráčíme do vedení. Druhý gól přidává Kuba Málků. Hokejový půst se probudil u naše supersnajpra v pravý čas. Klasická akce alá Kuba, přiajtý pas na střed, proskočení mezi dvěma zmatenými hochy na modré a blafáček. Pěkný gól uvolnil napjatou atmosféru.

Do druhé části jdeme s ještě větší chutí než do té předešlé. Z kraje pětadvacetiminutovky se prosazuje Jogurtoš Kuboš po výzvě Bifiduse Vamberuse. Hrajeme lehce, elegantně a bez násilí. Čtvrtý gól pak z neobvyklé pozice před brankou skóruje Filous po Fífově pasu z poza branky.

Grandiózní představení zakončujeme ve třetí třetině opět dvěma fíky. Nejprve potvrzuje neustále gradující formu Mak. Přesně jako žralok Mako ucítil brankovou příležitost na míle daleko od svého teritoria a ve chvíli kdy se před brankou jako na obrtlíku točí Johnek s Waskou sjíždí až od modré před kasu a nekompromisně zavěšuje. Tečku za parádním zápasem udělá snajpr Kuba, který téměř identickou akcí z první třetiny zavírá účet utkání.

Nesmíme opomenout hvězdu brankoviště, který i přes malý kotrmelec v první vteřině si nulu fakt zasloužil...kdo nebyl tak pochopí když napíšu, zkrátka, kdo se vrací, nevěří gólmanovi :-)