Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ice Horses Pardubice x Skulls, 25.10.2014

26. 10. 2014

 

Ice Horses x Skulls 1:11 (0:4, 0:5, 1:2)
         
Branky a nahrávky: 0:1 Jakub Málek (Jan Chlada)
  0:2 Michal Matějíček    
  0:3 Jakub Navrátil (Filip Chaloupka, Filip Morávek)
  0:4 Jakub Málek (Libor Zahálka, Filip Chaloupka)
  0:5 Michal Kadlec (Jan Chlada, Ondřej Slavík)
  0:6 Libor Zahálka (Ondřej Slavík, Štěpán Zavřel)
  0:7 Michal Matějíček (Dan Makovský, Jakub Navrátil)
  0:8 Jan Chlada (Libor Zahálka, Dan Makovský)
  0:9 Libor Zahálka (Jan Chlada, Dan Makovský)
  0:10 Dan Makovský (David Ročňák, Ondřej Slavík)
  0:11 Jan Chlada (Štěpán Zavřel, Michal Matějíček)
     
Vyloučení: celkem 3:2, využití 0:1, v oslabení 0:1
  Michal Kadlec 2 minuty KRO
  Jakub Málek 2 minuty KRO
         
Sestava: 1. Ú Málek Chaloupka Zahálka
  1. O Makovský   Slavík
         
  2. Ú Kadlec Chlada Ročňák
  2. O Zavřel   Morávek
         
  3. Ú Navrátil   Matějíček
         
  B   Beránek  

 

  

Velká neznámá, nováček soutěže. Z výsledků se toho moc vyčíst nedalo a tak se chystáme skoro jako obvykle, na led se slejzáme jak šváby na pivo. Soupeř zatím po dokonalé rozcvičce řádně nabroušený. Puk na ledě a my místo Liborova hesla, jdeme do totální ofenzivy se nestačíme v obraně divit. Soupeř bruslí, napadá a očividně jde za první brankou. Tu ale naštěstí dáváme my. Kuba se prosazuje po Johnkově zachycení ve středním pásmu a uklidňuje situaci. Krátkodobý návrátilec Kiwak se těžko seznamuje s ledem, chladem a bruselním a tak místo střeleckého umění usedá za katr za brutální krosček. Oslabení ale zvládáme dokonale, mlaďoši drží puk ve středním pásmu a nakonec i skórují. Matějda cvičí hráče u modré, pak puk posílá, respektive šoupe do středního pásma, zaskočený brankář si šmudlu sráží do branky a my jdeme do laufu. Bruslením se vyrovnáváme soupeři a u puků jsme dříve, z čehož pramenil 3. gól, ukázkový případ nového posouzení zakázaného uvolnění, Fífa dojíždí Filousův pokus o dlouhý pas a hazí před bránu Kubovi. Do konce třetiny se ještě jednou prosazuje po buly Kuba Málek a tušíme že utkání máme v hrsti.

Úvod druhé třetiny netradičně pro nás. Soupeře moc nepouštíme do hry a sazíme to tam jako vejce. Po parádní akci se trefuje v přesilovce protinožec Kiwak a definitivně se tak osvobozuje od zvyku z koleček. Brankostroj se zastavuje na stavu 9:0, respektive časomíra brzdí naše nadšení.

Mak vtipně ve druhé pauze poznamenal, ty třetí třetiny nám moc nejdou... tak bacha na nás. Ke zlepšení motivace padla sázka pro autora desítky. Takže se vrháme nazdařbůh do víru posledního dějství. Dlouho se nikomu nechce tu lahvinku kupovat, k brance se dostáváme, ale zakončení vázne. Akce střídá akci, ale narážíme na modrou čáru, offsajd mistr Dáda brzdí třeba nájezd 3 - 0, v jiných utkáních by to asi vyvolalo ostrou debatu, takhle se jen zasmějeme a už vyhlížíme autora 10. branky. A je to Mak, jako štírek se protahuje celým hřištěm a lup ho tam, chudák ani neví jestli se radovat nebo ne :-) No pak se ještě trefuje nezvykle produktivní Johnek, jemuž střídání ve dvou na centru svědčí. Liborek pak na střídačce ukázal jakým je citlivým hochem, když na adresu domácích poznamenal, je to opravdu krutý, až mi jich je líto... Berda si zprvu stěžoval na nedostatek práce a tak mu dáváme ke konci zápasu šanci si tu nulu vybojovat, jenže jeden dřevorubec před brankou nepochopil a rubal rubal až to buhvíkudy za čáru propasíroval. Obdržená branka jako by nás zlomila a místo velkolepých oslav nad mimořádně povedeným výsledkem si plácneme a jdeme dom.