Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jenišovice x Skulls, 23.11.2014

23. 11. 2014
Sokol Jenišovice x Skulls 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
         
Branky a nahrávky: 0:1 Tomáš Macháček (Jakub Málek)
     
Vyloučení: celkem 5:4, využití 0:0
  David Ročňák 2 minuty POD
  Štěpán Zavřel 2 minuty HAK
  Jakub Navrátil 2 minuty HR
  David Ročňák 2 minuty HR
         
Sestava: 1. Ú Málek Chaloupka F Macháček
  1. O Makovský   Ročňák
         
  2. Ú Zeman Chlada Matějíček
  2. O Morávek   Slavík
         
  3. Ú Vamberský Zach Navrátil
  3. O Zavřel   Picka
         
  B   Ondráček  

 

 

Dobře rozehrané Jenišovice vzbuzovali před utkáním respekt. Dobře jsem věděli, že hokej to bude se vším všudy a bez ohledu na výsledek budou diváci s předvedenou hrou spokojeni. Opět jsme zvolili strategii 3 kompletních pětek, což se nám v posledních duelech vždy vyplatilo.

Náš počet soupeře zjevně zaskočil. Nicméně hned od buly se hrál hokej pěkně od podlahy, šance na každé straně, občas nějaký ten pěkný zákrok a hlavně, David v brance s Machyho helmou (ale jen jedno střídání). Krom dvou Dádových vyloučeních a možnosti přesilovky 5 - 3 se ale nic závažného nekonalo.

Ve druhé třetině začalo šancí na skórování přibývat, a na obou stranách. Ale jak Jenišiovičtí, tak naši mladí snajpeři nedokázali mnohdy loženku proměnit. První branka tak padla až v polovině druhé třetiny, Kuba před brankou našel Machyho, který jemně nastavil špičku čepele a touš letěl pod víko. Albi v kase byl bezbranný. Trochu se nám ulevilo, ale chtěli jsme pojistit hubený náskok, což se moc nedařilo.

Do poslední třetiny vstupujeme přeci jen lépe naladění než domácí, kteří byli hnáni kotlem fanoušků. Šance opět máme, ale proměnit to v branku vypadá jako nadlidský úkol. Stejně se cítili Jenišovičtí před naší brankou, když už byl David jak se říká překonán, byla branka pro střelu příliš malá. V poslední pětiminutovce se domácí pokusili o power play, ale vyhrané buly a pas do středního pásma to jistilo... Takhle hubeně jsem ve Skutči ještě nehráli, ale je to za 3 body a to se počítá!

Hokej dobrý, ostatně jako vždy s Jenišovicema! Teď nás čeká týden pauza a 6.12. hrajeme s Ostrovem.