Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rosice x Skulls, 1.2.2015

2. 2. 2015
Rosice x Skulls 3:5 (0:1, 1:3, 2:1)
         
Branky a nahrávky: 1:0 Dan Zach (Jan Chlada)
  2:0 Jakub Navrátil (Michal Matějíček)  
  3:1 Michal Matějíček (Jakub Navrátil, Dan Zach)
  4:1 Jan Chlada (Dan Makovský, Aleš Picka)
  5:1 Dan Makovský (Jan Chlada)
     
Vyloučení: celkem 3:0, využití 0:1, v oslabení 0:0
         
Sestava: 1. Ú Chlada Chaloupka Macháček
  1. O Makovský   Picka
         
  2. Ú Navrátil Zach Vamberský
  2. O Matějíček   Zavřel
         
  B   Beránek  

  

 

Opět jen v deseti lidech, navíc ne všichni byli na utkání 100% připraveni. Někteří vlastně ani nedorazili... V utkání kde vlastně o nic nejde se hrají lehce, bez násilí, pěkně v klídku. Dvě lajny dávali prostor většího ice timu, který mladí jogurti potřebují ke svému růstu.

První tři branky byly v jejich režii a že se bylo občas nač dívat. Rosice nepůsobili nijak zakřiknutě, ale v naší brance stál dobře naladěný Berda, který chytá až do roztrhání těla na všech frontách. První branky se dočkáváme asi v polovině třetiny, kdy pobídku Johnka zužitkuje Dan. Mladejm to svědčí a tak se není čemu divit, že se v útoku rozparádí. Kreativně přistupují ke každému střídání, ale jejich další chvíle měli teprve přijít.

Ve druhé části hry zvyšuje hned z kraje torpédo Kuboš. Pohoda zavládla na střídačce. Jenže i na náš vkus moc brzy, čehož soupeř využil a kontaktoval nás prostřednictvím černého kousku gumy v Berdově kleci. Na branku však brzy reagujeme a to naprosto famózní akcí v podání jogurtů. Dan posílá do pásma Kuboše, ten se však neukvapí a ač v dobré pozici ještě vyšperkuje a přihrává na Matějdu, ten se v rozletu nestihne ani nachystat pověstným nápřahem a puk se vlní v síti potřetí. A aby toho nebylo málo, tak do konce třetiny využíváme přesilovku, prakticky ihned po buly se puk po ose Machy - Alda - Mak dostává ke vzdálenější tyčce Johnkovi a ten se jak říká, ze svého místa nikdy neplete.

Poslední třetina se už spíše jen tak oboustranně dohrává. Kosmeticky na číslovku 5 upravuje Mak a jen potvrzuje klíčovou roli obránce v našem mužstvu. Soupeř se ke konci utkání nadechne k tlaku, jehož výskledkem jsou z naší strany dosti alciné obdržené góly, ale to nám na nedělní dobré předobědové náladě nic neubere.